søndag den 19. august 2018

En kort update.

Livet kan tage nogle drejninger fra tid til anden. Nogle større end andre og nogle gange kan selv de mindre virke store og uoverskuelige i situationen.

Jeg har været væk længe og der er sket en masse, men jeg kan lige så godt starte ud med at sige dette: Jeg har det godt! Nok faktisk bedre end jeg har haft det længe, så livets drejninger kan bestemt føre nogle gode ting med sig.

Jeg har måttet tage nogle store og svære beslutninger, men nu hvor de er taget er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det har været det rigtige. Jeg læser ikke længere på Universitetet, jeg er flyttet cirka 200 km og jeg har fået et job som afløser her i Skive hvor jeg bor nu. Det er vildt og det har været skræmmende, men jeg fortryder det ikke, selvom jeg da savner noget ved Odense og savner nogen fra Odense. Det var det rigtige for mig og det er jo ikke sådan at jeg aldrig kommer tilbage til Odense, ser mine venner derfra eller skriver med dem, for det ville jeg simpelthen ikke kunne holde ud, men lige nu er der travlt og så tager jeg det ellers som det kommer.

Tankerne bag beslutningerne samt rækkefølgen af beslutningerne, tanker om fremtiden osv., tænker jeg kommer til at føre en del indlæg med sig her over de næste uger, men generelt har jeg det godt, selvom der er sket meget og jeg føler der skal en større update til end hvad en enkelt blogpost kan rumme. Jeg er glad, og selvom jeg har travlt har jeg også en nyfunden ro. Jeg har savnet bloggen og vil nu vende lige så stille tilbage og håber selvfølgelig at der fortsat er nogle derude der vil følge med!Ingen kommentarer:

Send en kommentar