onsdag den 28. marts 2018

Den indre gamer med pladsmangel.


Indlægget er skrevet i samarbejde med sharkgaming.dk

Der findes mange gamere verden over og det er ikke nogen hemmelighed. Nogle er meget åbne omkring det, mens andre gemmer det lidt mere væk. Jeg er en af dem der gemmer det lidt mere væk og derfor inkluderer indretningen af min lejlighed heller ikke et kæmpe skrivebord med en stationær computer, for med alle mine andre ting er der simpelthen heller ikke plads.

Tror der er mange der vælger en stationær computer til deres gaming af den årsag at man kan skaffe en computer der kan trække meget, til billigere penge, men fra min synsvinkel af er der altså også nogle faldgruber, for eksempel det med pladsen, for det er meget nemmere at ligge en bærbar til siden end det er at flytte rundt på en stationær og sådan er det bare.

Ønsker man sig en bærbar der kan trække samtlige spil, kan man købe en Gamer bærbar fra Sharkgaming. De har indenfor forskellige kategorier og de er blandt andet delt ind efter den stærkeste til prisen, de mest populære og generelt hvilke der kan trække mest. Den jeg valgte at vise frem er seriens mægtigste - hvilket dermed også betyder at det er den dyreste, men fed det er den sgu.

Kigger man rundt på siden kommer man også fordi de færdigbyggede gamer laptops, hvor man kan finde MSI. Så kan jeg følge lidt med igen nu hvor jeg har min egen MSI som jeg også er ret glad for og i denne kategori findes der mange tilbud samt en enkelt demovare også, så der er gode penge at sparer hvis nu man går og mangler en gaming bærbar nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar