torsdag den 4. januar 2018

Julegaver anno 2017!

Det med at vise alle sine julegaver frem, eksempelvis i et indlæg som her, kan for nogle virke som pral eller lignende, men det er bestemt ikke ment sådan og jeg har også set samtlige andre bloggeres julegaver for jeg kan godt lide at blive inspireret på den måde og desuden er der jo intet forkert i at udtrykke glæde for sine gaver. Derfor vil jeg også gerne vise mine gaver frem, for jeg har fået en masse skønne ting!


De første to billeder viser mine gaver fra min penneven fra England. Baggrunden er et tørklæde jeg har fået af hende og ovenpå er resten af gaverne så placeret. Cirklen med mit navn er faktisk et lille rundt spejl, hvilket jeg synes er fantastisk. Så har jeg fået et fint lille armbånd og et julelys. Derudover er der en 'Angel For A Friend' i form af en lille pin med den smukkeste tekst. Den er meget personlig og samtidig smuk, så jeg elsker den. Derudover er der af andre personlige ting 'bag of happiness' - altså en pose fyldt med glæde. Der findes forskellige småting i den blandt andet et plaster for at hele når man er kommet til skade, en snor til at holde sammen på det hele i svære tider og et lille viskelæder til at slette de små fejl. En helt fantastisk gave!

I kuverten var der også et julekort, et lille brev og et rensdyr fra Lindt chokolade som var blevet dræbt af posten, haha.


Nedenstående er en halskæde fra min kæreste, som jeg også er helt fantastisk glad for. Den findes enten i sin æske eller rundt om min hals, så jeg ikke filtrer den ind eller ødelægger den på nogen måde. Det er en G-nøgle der egentligt fint viser vores fælles passion for musik. Det er desuden en lang sølvkæde, en helt perfekt længde, så der ramte han bare plet! <3


Tidligere roomie gav mig en gave så jeg kan løslade min kreative side lidt igen. Jeg har før arbejdet med fimo ler og ville i gang igen, men havde faktisk ikke fortalt hende at det var på min ønskeseddel, den regnede hun selv ud. Har fået de skønneste pastelfarver. Desuden hørte der to metallic markers og en fyldepen samt blæk med. Har ikke turdet åbne for blæk eller fyldepen, for tænker nemt jeg kunne komme til at vælte det ud over det hele. ;)

Jeg havde ønsket mig fimo ler af en anden veninde der kom til at købe noget forkert. Det skal derfor leveres tilbage, men ved selv at smide nogle penge i kassen har jeg fået bestilt et sæt med 24 små pakker fimo ler i alle mulige farver og to store pakker med hvid, så jeg er set og klar til at gå i gang. I første omgang uden mine værktøjer da de er bestilt på Wish!


Af min søster fik jeg en striktrøje der blev byttet til nedenstående i stedet for, da jeg simpelthen ikke kan forholde mig til rullekrave. Desuden har jeg fået en lilla elskinne. Det sjove er at den matcher skydedørene i min lejlighed ret godt, så det manglede jeg jo helt sikkert! Den er fra Lidl og jeg vidste godt jeg ville få den, men altid rarere at få lov at åbne en pakke.


Af min mor og hendes mand har jeg fået en ActiFryer fra Tefal. Den er allerede afprøvet og virker indtil videre perfekt. Jeg har villet have en i et godt stykke tid nu da jeg eksempelvis ikke kan lave pommes frites til både kæresten og jeg i min lille kombiovn og friture er bare så fedtet og svært at gøre rent og det lugter. Det her er med varmluft der kører det rundt og dermed vender den selv det der er i og der skal én spiseske olie i. Det gode ved at ønske sig sådan en er, at man ikke ender op med at nøjes med discountversionen! Jeg er så glad for den!


Mine to gode studieveninder gav mig en plakat med citater om katte - den var endda adresseret til Charlie, for det er helt sikkert sådan han også tænker. Plakaten med enhjørningen er fra de samme to veninder og rammen købte jeg selv for ikke at bøje plakaten. Mangler en A4 ramme, men Skive har ikke en IKEA og Søstrene Grene ville have 77 kroner for én ramme. Det er jeg simpelthen for jysk til at ville give.

Min tredje studieveninde gav mig den lille glimmer kattepung jeg nu bruger til mønter. Fik desuden en plade fairtrade chokolade samt en sovemåske formet som en enhjørning. Masken er dog leveret tilbage, selvom den var sjov og fin, men pengene blev i stedet brugt på nye trusser i H&M hvor masken også var fra!


Sidst men ikke mindst fik jeg sæson 12 af Criminal Minds. Jeg er meget gammeldags på det punkt at jeg meget gerne vil have mine yndlingsserier på DVD. Jeg har alle sæsoner der er ude på DVD af Criminal Minds (nu), Big Bang Theory og House MD. Jeg er allerede kommet igennem 15 afsnit af den nyeste sæson. Den er meget god og spændende!


Udover at have fået nogle skønne gaver har jeg også givet en del gaver, for jeg er muligvis en reinkarnation af julemanden og køber også nogle af gaverne for både min bror, søster og far. Derfor har jeg et stort budget og kan gå lidt amok.

Eksempelvis fik min søster alle sæsoner af Buffy the vampire slayer da hun var sønderknust da den blev fjernet fra Netflix. Min bror fik udover Warhammer (som jeg ikke engang har forstand på) 3 t-shirts fra Qwertee som han virkede meget glad for. Min mor fik blandt andet nogle smukke øreringe, mens hendes mand fik en kortholder med læderdetaljer fra min bror, søster og jeg. Kæresten fik en razor mus samt en Rick and Morty inspireret t-shirt fra Qwertee. Til veninder har jeg blandt andet samlet en 'unicorn carepackage' og givet smykker.

Min far er kun til hjemmelavede gaver hvorfor han fik et maleri med silhuetten af min bror, søster og jeg på en blå baggrund med en lettere grøn sol i øverste venstre hjørne.

Jeg kan lige så godt sige det. Jeg ELSKER jul og går ret meget amok når det kommer til at give gaver. Er nærmest gladere for at give end at modtage, men klager bestemt ikke over at få lidt gaver også!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar