søndag den 15. oktober 2017

Teknikkens fremtræden.

Indlægget er skrevet i samarbejde med segboard.nu 


Fremtiden er nu og der er en masse elektroniske apparater der vinder fremgang på nuværende tidspunkt. Der bliver opfundet flere nye ting hele tiden og en af de opfindelser der virkeligt er vundet frem er segboards, de fulgte efter segways da de er noget mindre og nemmere at have med at gøre, knap så klodsede og det er en god måde at komme rundt på.

Som de skriver ved segboard.nu hvor de sælger Kvalitets Segboards er det en mere miljørigtig transportform, da denne modsat eksempelvis scooter, bil og bus ikke udleder CO2, men skal man langt er det selvfølgelig ikke helt og aldeles ideelt eftersom de holder til 20-25 km, men det kommer man bestemt også langt med. En fantastisk idé med dem er, da de netop er små og praktiske, med en passende taske, er at man kan have dem på skulderen og med i bus og tog så det sidste stykke kan blive tilbagelagt hurtigere. Det er perfekt for de mange studerende der er på universitet der pendler, for busserne er ofte proppede og klaustrofobiske, så proppede at det heller ikke altid er alle der kan komme med, så et segboard ville jo være perfekt.

Segboard.nu sælger certificerede segboards der alle er sikkerhedstestede, så det er segboards af bedste kvalitet. Månedens tilbud, der kan findes på hjemmesiden, er desuden også af en imponerende kaliber da der er tale om 35 procents rabat på alle originale segboards, så mangler man et segboard er det med at slå til mens kalenderen fortsat skriver oktober, for helt billige er de ikke og en sådan rabat er derfor nok meget værdsat.

Indtil videre holder jeg mig personligt til min cykel, så længe det lykkes at holde den kørende henover vinteren og egentligt helst også noget længere, men nu må vi se. Jeg kan ikke spå om fremtiden, desværre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar