søndag den 8. oktober 2017

I denne uge #22

Endnu en uge er så småt ved at være gået og dette indlæg bliver udgivet tidligere på dagen end ellers, af den simple grund at jeg skal til koncert i aften i København, så en del af dagen kommer til at gå med rejse til og fra København og jeg regner ikke med at være hjemme før et sted mellem 01:30 og 2:00 og der er jeg uden tvivl for død til noget som helst, så I denne uge har jeg indtil videre:

Været så priviligeret at få lov til at passe den dejligste Golden Retriever hundehvalp på 11 uger ved navn Maximus eller bare Max. Det var SÅ hyggeligt og han var utroligt glad for at have selskab!

Deltaget en del i Pokémon GO raids. Jeg er ved at kende en masse mennesker igennem det og det er vildt hyggeligt i det, det er folk jeg ikke normaltvis ville snakke med. Der var kommet en ny legendarisk hund (Suicune) til vores region og den skulle jo fanges.

Været til solo møde med min vejleder. Det blev en meget kaotisk dag i det mødet egentlig var aflyst og så ikke alligevel, men det hele gik op i sidste ende.

Trænet for første gang i adskillige måneder. Fysioterapeuten har sagt god for at jeg nu kan træne, men jeg skal selvfølgelig virkeligt mærke efter så jeg ikke overanstrenger håndleddet og vi kan starte forfra.

'Nydt' det dejlige danske vejr. Jeg er blevet gennemblødt helt ind til skindet adskillige gange og jeg hader det fordi det er så svært at få varmen igen. Hurra for enhjørninge onesie der er virkeligt varm!

Været ved læge - igen igen. Jeg bor der nærmest i perioder og var forbi intet mindre end 3 gange i sidste uge og nu én gang i den her uge. I denne uge var det dog bare for at blive vaccineret mod influenza. Hele oplevelsen var ret kaotisk for da jeg ankom stod der en mand og råbte af den ene af lægerne, der dog var total pro og snakkede i en rolig tone hele vejen igennem til han endelig gik igen. Selve vaccinen var problemfri.

Formået at blive genkendt af den lokale pakkepost, da jeg kom gående på en tilstødende vej til den jeg bor på. Jeg skulle op til bussen og ind til banegården for at hente min søster og postbuddet holdt så ind til siden for at høre om der så ikke var nogen hjemme ved mig, for han var altså sikker på han havde en pakke til mig. Vi aftalte at han ville stille den foran døren da jeg have hængt en seddel med engangs fuldmagt. Det var både lidt fedt og ret så akavet. Burde jeg skære ned på mængden af pakker monstro?

Set næsten to sæsoner af 'Say yes to the dress' på en dansk hjemmeside. Man bliver afbrudt af reklamer hele tiden, men min søster og jeg sluger begge hele serien råt med drama og så videre og så er der bare så mange flotte kjoler!

2 kommentarer:

 1. Hvis du en dag bliver træt af Pokemon, så er Ingress faktisk langt sjovere..Ha Ha..
  Ja det skal jeg jo sige ikk... Man skal bare huske at vælge den rigtige *grønne* farve. (Enlightened). Vi kan aldrig bruge nye spillere. :D

  Håber du får en skøn weekend. Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror desværre ikke det bliver haha, selvom jeg er ved at være i land med alle de pokémoner jeg kan få, men generation 3 er også ved at være på vej heldigvis.. ;)

   Slet