søndag den 1. oktober 2017

I denne uge #21

Endnu en uge er gået og hold nu op hvor har det været en kaotisk en af slagsen. Det startede virkeligt hårdt ud og det var som om at kaosset bare blev ved med at følge mig. Så, i denne kaotiske uge har jeg:

Tilbragt mandagen i Sønderborg hvor efter turen gik hjem til Odense. Jeg er virkeligt meget fan af, at der er åbnet en Netto lige imellem mit busstoppested og banegården (min bus går nemlig ikke direkte fra banegården/busstationen) så jeg kan handle før jeg stiger på bussen hjem. De lukker først klokken 23, så nødvendighederne til de næste par dage blev handlet der.

Været forbi lægens kontor intet mindre end 3 gange. 2 omgange af konsultation og undersøgelse og så var jeg ved fysioterapeut også, for sidste gang! Min astma er slet ikke god, men nu har fysioterapeuten sagt god for mild træning igen, så det bliver skønt.

Haft to møder med min bachelorvejleder og medstuderende. To dage i træk endda, med en del lektier imellem. FØJ. Jeg lavede forsøg med sukker og vand til klokken 23 tirsdag aften efter jeg var kommet hjem fra universitetet. Møderne tager nemlig også 2,5 til 3 timer.

Været til møde med afdelingsbestyrelsen på mit kollegie. Der er en del ting vi skal have sat i værk, men der ud over er det virkeligt rart at blive inkluderet i tingene. Som sagt, jeg elsker at bo her!

Graveret glas på en rimeligt heftig deadline samtidig med at jeg rendte et par ærinder for min nabo der kæmpede med smerter. Ærinderne kunne kombineres med at jeg skulle handle hvis jeg tog en lille omvej og så er det rart at kunne hjælpe. Desuden blev jeg færdig med glassene og var yderst tilfreds med resultatet også.

Været på pakke-run rundt i Odense. Skulle hente en pakke samt sende en pakke med DAO, så skulle jeg hente en anden i en pakkeboks og en tredje på posthuset. Jeg ELSKER at få pakker, men af og til bliver det også en anelse besværligt når de skal hentes så mange forskellige steder.

Har jeg lært at jeg er utroligt bange for mus, for det troede jeg faktisk ikke. Charlie kom hjem med hans første og vældigt levende mus efter at have været ude og den blev væk fra ham i lejligheden. Der gik over 3 timer med at flytte alle møbler, have Charlie til at lede efter ting og støvsuge det hele hvorefter konklusionen blev at den måtte være løbet ud af den åbne hoveddør, for den var ingen steder at finde. Det var den IKKE. Den dukkede op igen til aften hvor Charlie fik den fanget og jeg fik guidet ham ud af lejligheden med den i munden hvor efter han dræbte den og jeg kunne smide den i vores affaldscontainer. Bonusinfo: Mine skrig kan rejse ret så langt. Ja, jeg var meget panisk.

Fik jeg efter et Pokémon GO raid slappet af med nogle af naboerne til 'What do you Meme?' samt Trivial Pursuit. Det er rart at få rystet oplevelsen med musen helt af sig på den måde.

Fik jeg taget mig lidt sammen og arbejdet på bachelorprojekt, dog med enkelte andre ærinder som eksempelvis handlen og Pokémon. Det der med at arbejde en hel dag uden stop bliver helt sikkert aldrig mig!


Jeg fik at vide at kødpålæg var bedre end ost til at fange mus med, så jeg puttede ost samt kødpålæg i en æske på gulvet som musefælde. Det eneste jeg fangede var imidlertid 'Charliemusen' som også godt kunne lide kødpålæg.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar