onsdag den 4. oktober 2017

Flere gode Wish køb!

Jeg har tidligere lavet et indlæg med gode køb fra Wish, som kan findes her. Jeg handler stadig hyppigt på Wish, da jeg elsker at kunne scrolle igennem de nye varer den foreslår mig, for så finder man tit lidt ting selvom man ikke helt ved hvad man leder efter. Specifikke søgninger er her en mulighed, men knap så meget et must som det er på eBay, hvorfor Wish er et bedre sted til inspiration.

Jeg bruger stadigvæk også eBay en del, for siderne kan nogle forskellige ting. Wish er primært billigst når det kommer til tøj, især fordi porto er for sig selv frem for 'free shipping' så tingene her nemmere holder sig under toldgrænsen, men med ting som strømper og diverse smykker, alle den slags småting, der er eBay tit billigst. Jeg bruger tit søgeord fra Wish til at sammenligne priserne mellem de sites.

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her - #6: her - #7: her

Den første kjole har jeg købt i mørkeblå og den har kun været prøvet, men let og behageligt stof og så ligner den billedet, så jeg er yderst tilfreds. Kjole nummer 2 har allerede været i brug og den er fin nok til at hive komplimenter hjem på posthuset, den er bare SÅ lækkert også! Den blå top er desuden også brugt, det samme med smykker og strømper og katteskoene har jeg allerede slidt op. Var forvirret over hvor vidt de var til udendørs eller kun indendørs brug, så måske er det fordi de ikke skal bruges ude de ikke holdt mere end 3 måneder, men vil gerne have endnu et par som ikke er for store denne gang også!

Alle super lækre varer, men får selvfølgelig også bestilt nogle nitter af og til, men dem har jeg ikke behov for at dele med jer. Er det for slemt ryger det jo også bare i skraldespanden og så får man refund. Supporten på Wish er super god!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar