onsdag den 6. september 2017

Koncert med Queen Machine!

Vi har allerede ramt onsdag, men det ændrer ikke på det faktum at jeg havde en helt igennem fantastisk weekend i Sønderborg. Det var en weekend der i mange aspekter stod i forholdets navn, hvor Tobias og jeg plejede forholdet - til hinanden primært, men også forholdet mellem hans familie og mig. Jeg er uden tvivl blevet accepteret, det er en meget åben og kærlig familie han har sig og det er helt fantastisk!

Jeg ankom til Sønderborg allerede onsdag aften og der har mere eller mindre været fuld knald på fra onsdag og indtil nu - selvom jeg vendte hjem fra Sønderborg søndag eftermiddag. Onsdag stod primært på ankomst og allerede torsdag var vi blevet inviteret til spisning ved Tobias' forældre, hvilket var super hyggeligt. Jeg elsker at være der, af mange årsager, men kattene og hunden er klart en af dem. Lørdag var Tobias og jeg ude og spise på Marcellos og nu springer vi tilbage til fredag, for det var nemlig det absolutte højdepunkt og det jeg primært vil skrive om, for der var vi til spisning ved Tobias' fars firma og derefter tog vi til Mølleparken for at høre Queen Machine!

Til den slags koncerter er der altid opvarmning og dette var ingen undtagelse, så klokken 19 gik Turn on Tina på scenen hvilket er et Tina Turner coverband. Det er ligesom hvad det er og det var på ingen måde hovedattraktionen. Det var underholdende nok, der var gang i den og den mands ben - Jeg er misundelig! Jeg kendte ikke alt for mange af sangene, men publikum rockede med og omkring klokken 20 hvor folk havde fået noget indenbords var der ekstra meget gang i den. Højdepunktet ved denne koncert var nok da der var tekniske problemer og tomrummet skulle fyldes ud, for er helt sikker på der aldrig er nogen der har hørt Tina Turner sige "Wanna see my dick?" efterfulgt af "There's nothing to see really, it's taped up like... Ja, I skulle bare vide!" Derefter skulle han lige tilbage i karakter - det kan man vist heller ikke bebrejde ham! ;)


Omkring klokken 21.45 hvor mørket ligesom havde indhyllet os alle gik Queen Machine endelig på scenen og der var gang i den lige fra starten af og publikum var ellevilde.


Sceneshowet var mildest talt fantastisk. Udsmykningen var som man kan se på billederne ret blæret og der var adskillige kostumeskift gennem showet. Jeg har aldrig set Queen optræde, selvfølgelig ikke, har heller ikke set synderligt mange videoer af dem optræde, men når folk siger at Queen Machine gør det næsten lige så godt som originalerne så tror jeg dem bestemt, for det var fantastisk!


Efter det 'sidste' nummer (Vi ved jo alle at ekstra nummer er påkrævet) blev der også skudt et par store konfettikanoner af og det var virkeligt overraskende - for mit vedkommende i hvert fald - og den effekt det havde på publikum tydede på at jeg ikke var den eneste der havde det sådan.

Hele koncerten gik for mit vedkommende med at rokke rundt til musikken, skråle med på alle de numre jeg overhovedet kendte og så at fjolle med Tobias samtidig. Der blev klappet en del og derfor var mit håndled virkeligt på prøve og så blev vi som publikum også inkorporeret utroligt meget i showet og der var simpelthen et fantastisk overskud fra performerne således at man virkeligt følte sig som en del af showet også.

Til ekstra nummeret 'We are the champions' havde store dele af publikum telefonerne fremme med flashlight frem for lightere som man ellers gør til koncerter og det var utroligt smukt - hvilket også blev kommenteret fra scenen af. Efter nummeret kom forsangeren, Bjarke, ud fra bag scenen med kappe på og en enorm kongekrone. Det var fantastisk timet det hele og jeg elskede det. Jeg var utroligt glad for at være blevet inviteret med og så endda helt gratis!

Fantastisk koncert oplevelse og kommer bandet og optræder i nærheden af dig, kan det bestemt anbefales at tage afsted!

Billederne er taget af Tobias, da hans var noget bedre end dem jeg selv havde fået taget. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar