søndag den 24. september 2017

I denne uge #20

Endnu en uge er så småt ved at være gået og eftersom aftenen primært står på kærestehygge, tænker jeg ikke der sker flere alt for spændende ting der så absolut skulle presses ind i dette indlæg hvorfor jeg godt tør lave det nu. I denne uge:

Har jeg været i Søstrene Grene efter endnu en rulle selvklæbende folie. Satte gang i et projekt der basically gik ud på at pifte nogle kedelige flyttekasser op da deres tilstedeværelse var nødvendig. Det er blevet så fint og jeg skal nok vise det frem snarest!

Var jeg ude for at plukke brombær sammen med min mor. Jeg kan ikke lide brombær, men synes det er hyggeligt at plukke dem og så kunne de andre jo få glæde af dem.

Har jeg puttet en del med nogle katte - både Garfield, men helt sikkert også Charlie da jeg endelig vendte hjem fra Jylland. Han var i mellemtiden blevet så tyk at han formåede at bøvle hans lille telt i stykker, haha.

Har jeg haft et vellykket møde med min bachelorvejleder og selvom det går langsomt fremad, så går det da trods alt frem ad.

Spiste jeg kage og spillede 'Det dårlige selskab' med nogle af mine veninder fra studiet. Det er næsten umuligt at finde en dag der passer alle, så vi må mødes flere gange så alle kan være med sammenlagt set!

Har Charlie leget rundetrunte, hvorfor jeg modtog beskeder på Facebook såsom 'Charlie fulgte efter mig hjem' eller 'Mangler du en kat?' - Sidste besked havde også et tilhørende billede. Han var fulgt efter en hjem og havde prøvet at åbne den låste dør ind til hende hvorfor hun ville finde årsagen til den sære lyd og så kom Charlie ellers vandrende ind ad døren. Han var ved den første nabo to gange hvor han kom tilbage efter at have været ude lidt og derefter fortsatte han over til min anden veninde og lavede samme trick med døren som egentlig var låst. Fik ham til sidst hjem, men han er umiddelbart super tilfreds med hans barnepiger som han også gerne besøger når de ikke lige passer ham.

Har jeg desuden været i Sønderborg. Vi har været på besøg ved kærestens forældre der nu har intet mindre end 3 katte og 1 hund, hvor 2 af kattene er deciderede killinger. De er så søde! Desuden nød vi det gode vejr i går med en aftentur og en is, Sønderborg er simpelthen bare en smuk by.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar