søndag den 17. september 2017

I denne uge #19

Endnu en uge er gået og indlægget kommer endda til tiden, hvilket jeg synes er en anelse imponerende hvis nu jeg selv skal sige det. Men for at komme til sagen, i denne uge:

Var jeg syg fra starten af. Heldigvis var der fremgang med helbreddet i denne uge hvorfor jeg fik øvet mig i at bruge programmet EndNote og researchet til mit bachelorprojekt.

Var jeg på universitetet da jeg skulle til møde med min vejleder og samarbejdspartner. Min partner havde aflyst, men da jeg ikke hørte andet indenfor de 3 timer der var mellem den mail og mødet tænkte jeg at det vel så bare var vejlederen og mig der skulle mødes. Det skulle vi ikke. Fik jeg at vide da jeg stod i døren, klar til møde.

Intet er så skidt det ikke er godt for noget - Da jeg var på universitetet mødte jeg et par veninder, nogle som jeg virkeligt havde savnet. Så fik jeg også lige klaret et raid med den ene veninde og hendes kæreste også, fellow nerds!

Trodsede jeg vejret et par gange. Det har virkeligt være lunefuldt. Onsdag kom jeg plaskvåd hjem efter at have handlet og i dag i Jylland styrtede det ned, mens det tordnede og med hagl på størrelse med småsten. Føj!

Var jeg til afdelingsmøde på mit kollegie hvor jeg nu er i bestyrelsen også. Jeg elsker at bo der, hvorfor jeg rent faktisk også kan lide at tilbringe tid i min egen lejlighed, så jeg er der ofte og da jeg allerede er i festudvalget gav det også god nok mening at komme ind i bestyrelsen også.

Tog jeg endnu en tur med DSB - uden forsinkelser eller nogle problemer denne gang og det er virkeligt rart det også kan være sådan. Jeg er desværre ofte uheldig.

Har jeg været hundesitter sammen med min far og min søster, for den sødeste lille cavalier king charles spaniel hvalp ved navn Alfie. Han er en bølle og der er virkeligt fart over feltet med ham, men hold nu op hvor er han også bare sød!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar