tirsdag den 12. september 2017

I denne uge #18

Dette indlæg bliver muligvis lettere kaotisk. Der har været ret meget pres på og det er endnu engang et indlæg der dækker over to uger. Jeg kan ikke huske alt hvad jeg har lavet og kan da slet ikke huske rækkefølgen, men her kommer det altså. I de sidste par uger har jeg:

Været til en del møder med henblik på at snakke om bachelorprojekt og jeg er så småt ved at komme i gang med det. Det er uoverskueligt og stressende - så er det sagt.

Været til Koncert med Queen Machine med Turn on Tina som opvarmning. Oplevelsen har jeg også skrevet om her på bloggen.

Været ude at spise på Marcellos i Sønderborg med Tobias. Det var super lækkert, en af de bedste burgere jeg længe har fået og med studiemenu er det heller ikke så dyrt endda!

Kom jeg efter 4 dage i Sønderborg hjem til en meget taknemmelig kat - jeg havde ikke mere privatliv den dag, men det ville jeg heller ikke have haft alligevel, for....

Haft besøg af min tidligere roommate og bedste veninde Lonnie. Hun havde forlænget weekend, så da jeg kom hjem fra Sønderborg handlede jeg i Netto nær banegården og så mødtes jeg med Lonnie og vi tog hjem i samlet flok.

Brugte jeg ualmindeligt lang tid på at lede efter Charlies frontline... Jeg har noget der hedder Aniplan ved dyrlægen, der er et abonnement der dækker vacciner, konsultationer osv. så det hele ikke skal betales på én gang og frontline er inkluderet i prisen. Jeg fik til 6 måneder. Det er INGEN steder. Jeg har derfor måttet købe 3 måneders forbrug af frontline til ham selvom jeg har abonnement.

Fået graveret en del. Jeg vil lave til min etsy-shop som forhåbentligt kommer op at køre igen med glas og der skal en del ind og desuden har jeg nogle bestillinger liggende.

Brugt en del tid og en del penge på Wish og eBay. Jeg har de sidste to år lavet pakkekalender til min søster og det gør jeg igen i år, men i år har jeg så besluttet mig for at være ude i rigtigt god ting så alle tingene faktisk når at komme!

Haft Tobias på besøg. Han var her i 5 dage og jeg var syg alle 5 dage. Han tog hjem mandag og som jeg skriver indlægget her tirsdag er jeg først ved at være på toppen igen. Ikke helt ideelt, så det var lidt en skod weekend, men en skod weekend med Tobias er nu ikke så slem endda!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar