søndag den 27. august 2017

I denne uge #17

Nu er der ligesom en serie af overskrifter i denne serie, så jeg har valgt at holde fast i overskriften, på trods af den måske burde hedde 'I de sidste to uger'. Indlægget kom ikke op for sidste uge, for jeg syntes virkeligt ikke jeg havde lavet ret meget, overhovedet. I stedet for helt at droppe det har jeg så valgt at kombinere indlægget fra sidste uge med det for den her uge, så hvis det bliver lidt langt, er det derfor. I de sidste to uger har jeg:

Kunnet fejre 3 måneders dag med Tobias. Da vi efter camping var på besøg ved min far fra søndag eftermiddag til mandag aften var vi også ude at spise på dagen – på min fars regning endda. God start på ugen!

Formåede jeg at besøge 2 forskellige læger på samme dag. Jeg er ikke hypokonder, jeg sværger!

Gjorde jeg årets kup og så var det ikke engang til mig selv! Tryde Andrés Wunderwear havde tilfældigvis gadesalg da jeg passerede, hvor man kunne vælge tre styk lingeri for kun 100 kroner. Min størrelse var der selvfølgelig ikke, men det var min søsters og for 3 BH’er blev det en besparelse på cirka 87 procent.

Har jeg været i gang med at gravere på glas. En af mine naboer havde 'hyret' mig til at gravere på nogle glas i anledningen af hans fars fødselsdag. Jeg har netop fået besked om i dag, at faren blev utroligt glad og var meget stolt over hans glas og indenfor de næste 4 måneder er jeg derfor hyret til at gravere på yderligere 6 glas. Det fik godt liv i håbet om at kunne videreføre min etsy-shop med special lavede glas!

Har jeg nørdet utroligt meget Pokémon GO. Jeg er ret glad for det sammenhold der er til raids og man møder så mange forskellige mennesker, så jeg har været en del rundt til raids. Jeg ville også utroligt gerne have alle 4 legendariske fugle og det er også lykkedes.

Er en af mine gode veninder og naboer vendt hjem til Odense, så vi har spist sammen og handlet sammen et par gange. Det at handle er lidt en sur pligt, men med en veninde ved ens side bliver det bare meget hyggeligere. Vi var også 'Odense rundt' på cykel for at hente pakker 2 forskellige steder og derefter handle.

Har jeg haft besøg af Tobias, hvilket altid er hyggeligt. Dagene går primært med at handle, se serier og bare generel hygge. Vi nyder egentligt bare hinandens selskab og så sukker han af og til over min Pokémon obsession, men tager så med til raids alligevel.

Har jeg været til fysioterapeut. Det viser sig jeg ikke har seneskedehindebetændelse alligevel/længere. Det kan godt være startet som seneskedehindebetændelse, men smerten i håndleddet var så koncentreret på et sted, at det i hvert fald ikke var det længere og skinnen har muligvis bare forværret det. Nu er jeg derfor uden skinne det meste af tiden og laver de øvelser fyssen har bedt mig om - og det hjælper!

Har jeg desværre været et ret dårligt sted, hvor tanker og angst har kunnet tage over - derfor er det endnu vigtigere med venner, veninder, kæreste og familie til at hjælpe og det har de i den grad gjort og der er derfor kommet ro på igen.

Var der sommerfest på kollegiet. Jeg er en del af festudvalget og var derfor med fra start af og heldigvis var vejret med os så vi kunne spille ølbowling udenfor samtidig med at grill og spisning godt kunne foregå udenfor også. Jeg vendte snuden hjem, rimeligt snalret, omkring klokken 2 efter at have ryddet det værste op og det var bare en super aften!

Nu vil jeg så vende tilbage til at hygge med Charlie - aka kratluskeren, som min far så pænt har navngivet ham. Han nyder at være ude og der er så meget mere ro på ham nu, så jeg bliver ikke længere angrebet i tide og utide, da han brænder hans krudt af udenfor. Det er uden tvivl dejligt for os begge to at han får lov at være ude nogle timer i løbet af dagen!Ingen kommentarer:

Send en kommentar