søndag den 6. august 2017

I denne uge #15

Skal jeg være helt ærlig har denne uge i høj grad bestået af prokrastination efter jeg er vendt hjem fra Jylland. Det er svært at komme op i gear og motivere sig selv efter en ferie, men lidt har jeg da lavet. Så, i denne uge:

Var jeg henne og se det nye afsnit af Game of Thrones sammen med et par naboer. Det var så også det første afsnit jeg havde set, men det var primært også for hyggens skyld. Jeg vendte hjem efter midnat og spiste aftensmad klokken 1:30!

Legede jeg handy-woman og fik helt selv boret to hylder op med en slagboremaskine. Før det havde de været sømmet op. Er det bare funko pops der er på er det okay, men når man så har en kat kravlende rundt på dem risikerer ens kæreste pludselig at få en ned i hovedet. Så Charlie væltede en ned, jeg væltede en anden ned og nu er begge boret op i stedet for!

Var jeg inde for at få repareret min telefon - hvorfor jeg nu synes min forsikring er endnu mere latterlig end i forvejen. Priserne var blevet sat ned, så en ny skærm + montering kostede 999 kroner. Min selvrisiko var på 1000 kroner. Suk!

Det blev ellers en utroligt aktiv dag da jeg havde taget det forkerte cover med, hvor mit dankort osv. lå i et andet cover hjemme på sofabordet, så jeg måtte vende snuden hjem igen. Heller ingen tur til centrum uden lidt shopping, så det blev til en tur i GameStop, H&M samt Lidl og apoteket.

Var jeg ENDELIG til læge med min hånd. Seneskedehindebetændelse blev også meget hurtigt hans diagnose, så ud over at gå med skinnen skal jeg nu tage ipren 3 gange om dagen i to uger hvilket burde hjælpe med helingen og desuden tage det værste af smerterne. 100 ipren for 6,20 kroner er også utroligt godt klaret vil jeg mene. Ærgerligt min CTR-saldo går i 0 i morgen!

Begyndte Charlie at være ude helt selv og uden at være i snor. Det er stort både for ham og for mig. Jeg var så nervøs og det var der slet ingen grund til. Han kommer når jeg kalder og så vidt jeg ved leger han bare ude i den tykke hæk. Det er så fint!

Er jeg nået et nyt niveau af nørd og har meldt mig ind i en gruppe på Facebook for Pokémon GO raids i Odense og har således været til en del raids for at få en moltres. Sjette gang er lykkens gang og i dag fik jeg den så endelig. Jeg er en glad nørd!2 kommentarer:

 1. Jeg har endnu ikke fået nogle af de fine fugle - gider ikke rigtig raids, men har 230 af de andre, så det er begrænset, hvor mange af dem jeg mangler. Og der skal nye Pokemons til, så jeg ikke mister interessen (;

  - K

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg troede faktisk ikke jeg gad raids, hvorfor jeg heller ikke fik articuno, men er der nogle tæt på og kan vi samle nok personer synes jeg faktisk det er en super fed oplevelse og så lærer man en masse nye mennesker at kende på den måde også, men der er bestemt grænser for hvor meget jeg vil løbe rundt efter det. :)
   Håber virkeligt også snart der kommer mere - ud over de legendariske i korte tidsperioder, men generation 2 lod virkeligt også vente på sig. :o

   Maja // randomdanishcitizen

   Slet