onsdag den 19. juli 2017

Man må spare hvor man kan!

Nedenstående billede dukkede op da jeg forleden scrollede gennem Facebook og selvom jeg ikke har tjekket med yderligere kilder, ville det ikke undre mig hvis nedenstående udsagn var sandt - At sort blæk til en HP Printer kostede mere end menneskeblod. Mekanismerne bagved dannelsen af henholdsvis blod og printerblæk er uden tvivl meget forskellige, men det får alligevel en til at tænke. Det fik i hvert fald mig til at tænke - så det er vel med at spare hvor man kan?


Jeg har altid haft det svært med printere, for selvom printeren ikke er særlig dyr i sig selv, skal man konstant have blæk - sådan føles det i hvert fald, og ellers går det i stykker og jeg er ikke ligefrem en haj til teknik og derfor dur den slags bare ikke.

Man skal spare hvor man kan, og her kommer ShopInk ind i billedet. Ved ShopInk kan man spare op til 90 % på printerpatroner og blækpatroner - det famøse blæk til HP printerne kan også fås her. Om det med besparelserne kommer ned under prisen for vores eget blod er ikke til at sige, men det er da en mulighed og så føles det uden tvivl noget mindre voldsomt når man skal ud og investere. Der er også blæk til mange andre mærker, eksempelvis Dell, Brother og Canon, så her kan man komme langt. Så, har du en printer der konstant er tørstig? Så er ShopInk klart stedet for dig og så er der endda også tilfredshedsgaranti! ;)


Indlægget er udarbejdet i samarbejde med ShopInk.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar