søndag den 30. juli 2017

I denne uge #14

Endnu en uge er gået. Det har primært været med afslapning, men lidt er der trods alt sket. I denne uge:

Tilbragte jeg cirka 3 timer i en proppet bil mellem Jylland og Odense. 5 personer og en kat, så bliver det nemt en laaaang tur.

Var jeg rundt for at hente pakker. Jeg skulle hente 3 pakker, men en var sendt tilbage, en fik jeg hentet og en tredje som jeg også fik hentet var blevet totaltsmadret af GLS. Jeg er ikke helt fan af diverse postvæsner for tiden.

Blev min tålmodighed endnu engang sat på prøve af offentlig transport med en bus der aldrig kom. Heldigvis gik alt andet op i en højere enhed.

Har jeg set en helt masse spejdere. Der er spejder-lejr i Sønderborg og der har derfor det meste af ugen været flere spejdere i Sønderborg end der var indbyggere. Det er alligevel ret imponerende.

Har jeg fået formateret min computer. Det er godt med en kæreste der kan finde ud af den slags, jeg vidste bare min computer var ualmindeligt langsom og frøs med jævne mellemrum. Nu er det meget bedre!

Var jeg lidt rundt i Sønderborg da jeg havde nogle ærinder. Skulle blandt andet have returneret nogle ting fra H&M’s onlinebutik og så skal jeg altid kigge i de forskellige Game-stops for at se deres udvalg af Funko Pops.

Var jeg til fødselsdag ved min kærestes lillesøster og har derfor mødt det af hans familie jeg endnu ikke havde mødt. De er heldigvis alle sammen utroligt flinke og åbne, så det var en utroligt hyggelig aften.

Har jeg været til en del raids i Pokémon GO for at få en articuno, det er ikke nemt at fange den desværre og man har kun til og med i morgen før den forsvinder.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar