mandag den 24. juli 2017

I denne uge #13

Igen igen er det forsinket, jeg ved det godt. Jeg sad med kladden åben i går hvor jeg normalt skriver løbende igennem ugen. Det havde jeg ikke gjort, så jeg sad og stirrede på den blanke kladde lidt, så Facebook lidt og så kladden igen for derefter at skifte permanent over til Facebook, for sagen er lidt den at jeg vitterligt ikke rigtigt kan huske hvad jeg lavede i sidste uge. Jeg har nok bare slappet af, men nogle enkelte highlights kan jeg da komme med. I sidste uge:

Var jeg lidt rundt på må og få i Skive med min mor og søster, hvorefter vi spiste en lækker frokost på café kringlen. Jeg elsker de sandwiches der er i caféen da det for mig smager af 'det originale kapri' - Skibonitter ved nok hvad jeg snakker om her. ;)

Har jeg læst 'Miss Peregrine's home for peculiar children' færdig. Jeg slugte den på en uges tid og var færdig med den enten onsdag eller torsdag. Efterfølgeren lå desværre i Odense.

Brugte jeg en hel del tid på at prøve at skaffe de nu tilgængelige San Diego Comic Con exclusive Funko Pops. Jeg fik 2 ud af de 3 jeg rigtigt gerne ville have og én det ikke var meningen jeg skulle have, men det var med at slå koldt vand i blodet for hjemmesiderne var overbelastede grundet frigivelsen.

Var jeg ude til hyggedruk ved min tidligere roommate, Lonnie. Det var i anledningen af hendes fødselsdag og vi hyggede os gevaldigt med opfindelsen af 'Druk-Hearthstone' samt Pokémonjagt rundt i Selde i ret beruset tilstand.

Var vi på Picnic. I regnvejr. Det gik ret hurtigt fra at være ret hyggeligt til at være ret træls, og så drak vi kaffen og spiste kagen hjemme i sofaen foran TV'et i stedet for. 

Havde jeg vundet billetter til 'Girls Night Out' i Cinema3 i Skive og tog afsted for at se den med min søster. Min søster kunne ret godt lide den og synes egentligt den var super sjov. Jeg synes den var okay, men jeg var glad for ikke at have betalt for billetterne. Den var sjov nok, men ret forudsigelig.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar