mandag den 17. juli 2017

I denne uge #12

Kender i det hvor søndag ikke rigtigt føles som søndag? Det er nu ikke fordi mandag føles som mandag heller, men dagene er sådan en stor omgang grød der bliver helt rodet sammen og jeg kan ikke kende dem fra hinanden. Sådan skete det at indlægget med opsamlingen for ugen blev en dag forsinket - jeg kunne ikke helt finde rundt i grøden. Så, i sidste uge:

Var jeg endnu engang på Sunset Boulevard og spise aftensmad sammen med min far og søster, inden vi skulle se den nye Spider-Man film sammen. Hele aftenen er beskrevet bedre her.

Har jeg kæmpet en del med Post Nord der mildest talt er meget ufleksible, men som en lille brik i spillet er der ikke så meget at gøre, så jeg må egentligt bare finde mig i super dårlig service - Det er jo ikke fordi vi har ret meget valg og bare kan vælge at modtage pakkerne andetsteds fra.

Var jeg ude og shoppe lidt på min fars regning - det blev primært i H&M, selvom jeg da fik en utroligt fin neglelak i Normal også, til sølle 20 kroner.

Besøgte jeg min faster og fik i den anledning desuden også lagt blomster på min farmors grav. Det var en ret hyggelig dag. Da jeg bor i Odense ser jeg ikke familien i det jyske alt for ofte, ud over den absolut nærmest familie.

Var jeg ude ved min storebror i anledning af  hans 25 års fødselsdag til eftermiddagskaffe.

Kom jeg hjem til en kat der i den grad havde savnet mig den sidste uges tid og derfor var ualmindeligt klingy og pivende, det er nu hyggeligt nok!


Det er hårdt at have undværet sit menneske! ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar