søndag den 9. juli 2017

I denne uge #11

Endnu en uge er gået - med noget mere fokus på afslapning hen mod enden, men det er bestemt heller ikke sådan der ikke er sket noget! I denne uge: 

Startede jeg ud med at tage til posthuset 4 km væk fra mig, for at hente en pakke inden den blev sendt tilbage. Det var i øsende regnvejr og da jeg kom frem var jeg også komplet gennemblødt og blev informeret om, at de ikke havde min pakke og jeg skulle kontakte Post Nord som efterlyste den med det samme. Det var en pakkeseddel jeg havde fået, så jeg vidste jo den skulle være der. Typisk.

Fik jeg besøg af kæresten. Det var bare ikke min dag, så jeg missede bussen da jeg skulle ind for at hente ham på banegården, da den kom for tidligt og bare kørte videre. Endnu en byge ramte da jeg var på vej hjem igen. Suk.

Var jeg inde i Odense C da kæresten havde et møde med hans fagforening, nu da han er færdiguddannet og hans kontaktperson ved et tilfælde også befandt sig i Odense mens han besøgte mig. Mødet tog 1 time og 15 minutter og jeg kedede mig helt vildt i mens, haha.

Fik jeg hængt nogle nye hylder op til Funko Pops samt en anden hylde op i køkkenet til diverse ting. Jeg fik den i fødselsdagsgave og ønskede mig den egentlig bare fordi den er pæn, for manglede den i princippet ikke, men skal nok finde noget at stille på den!

Udnyttede jeg Sunset Boulevards weekdeal, hvor der var ’all you can eat’ for 99 kroner. 3 slags burgermenuer var med i tilbuddet og så var der også refills på sodavand og al det dyppelse man ville have til pomfritterne. Det bliver man virkeligt mæt af!

Havde jeg en dag med hjemme hygge primært. Jeg havde fået besked om at pakken konsekvent var pist væk og smed derfor pakkesedlen ud og havde ellers et møde med festudvalget på kollegiet om aftenen, som jeg er blevet en del af.

Skulle jeg have Charlie med på lidt ferie. Dagen var total kaos fra start da vi skulle tidligt af sted, hvor jeg fik en mail om at nu havde de fundet pakken alligevel, Charlie væltede en Funko Pop hylde ned i hovedet af Tobias – den skal nu også bores fast frem for at være sømmet fast som den har været hidtil og da jeg ville tømme kattebakken så den ikke blev alt for klam var der gået hul i skraldeposen, så jeg kan komme hjem til kattegrus over det meste af lejligheden – ØV!

Var jeg på apoteket for at hente noget mere af min forbyggende astma-medicin og en til anfald, da min hoste desværre er ret slem pt., især om natten. Jeg er oppe på 85 % i tilskud ved Danmark nu, så det var ikke ret dyrt, men min CTR-saldo går også snart i nul, så jeg må snart starte forfra.

Var jeg til grill og hygge ude ved min storebror og hans forlovede i deres nye rækkehus. Det var super hyggeligt!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar