søndag den 2. juli 2017

I denne uge #10

Endnu en uge er gået - en uge præget af lidt mere ro end der ellers har været plads til i en ellers hektisk hverdag, men det har selvfølgelig ikke været helt let alligevel. I denne uge:

Var jeg til et Pokémon raid med intet mindre end 13 andre mennesker, hvor vi gik sammen om at give en blastoise bank. Det var faktisk virkeligt awesome at være så mange sammen om det lige pludselig. De andre to raids jeg har været til siden det startede var der kun en anden med udover mig selv, så det var ret fedt!

Kom jeg hjem til et kaos om tirsdagen hvor Charlie havde været alene længere end det var meningen uden en kattesitter til at tjekke op på ham, så der var tis og bæ rundt omkring i lejligheden og for at gøre ondt værre gik der hul på skraldeposen da jeg skulle ned med den efter at have tømt kattebakken. I det mindste var Charlie ved godt mod og glad for at have hans menneske hjemme.

Har jeg generelt sovet ret dårligt om natten, så aflyste en samtale onsdag morgen, men havde et møde senere på dagen jeg trods alt kom til hvorefter jeg vandrede rundt i byen nogle timer, da jeg havde nogle forskellige gøremål.

Har jeg gjort lejligheden hovedrent, hvilket inkluderede at flytte alle møbler så jeg kunne vaske gulv osv. Charlie var ikke ligefrem en fan og sikkert overbevist om at jeg for alvor havde mistet forstanden. Midt i det hele frygtede jeg at min støvsuger var afgået ved døden – den var dog bare overophedet. Det var noget af en omgang.

Har jeg været i IKEA med min veninde, da jeg altså sagtens kunne have det rullebord hun skulle have på min cykel, for det havde jeg gjort før med mit eget der er komplet identisk. Det gik også fint, jeg kørte kun ind i en enkelt bom og der var ingen styrt!

Var jeg ved dyrlægen med Charlie endnu engang til revaccination. Mens vi ventede kom der en mops hundehvalp ind med dens ejer der var noget så kær og jeg tænkte ikke over at sætte Charlies transporttaske op på en stol før det var for sent. ’Vroooom vrooom’ siger han nærmest når han knurrer – jeg har aldrig hørt ham gøre det før og indså først efter et stykke tid hvor lyden kom fra.

Vaskede jeg tøj. Det er virkeligt et stort projekt når man ikke har vasket siden eksamensperioden begyndte, men jeg var ved at løbe tør for undertøj, så nu måtte det til!

Gik jeg en fin tur med Charlie i det overraskende dejlige vejr om lørdagen. Han har fundet ud af at han kan kravle i træer og han ser simpelthen så stolt ud! Jeg var så glad for at have mobilen med denne gang, så jeg kunne tage billeder af det.

Holdt jeg en pause fra at gravere og besøgte min veninde der er flyttet over i lejlighedskomplekset ved siden af mit. Hun har været syg så der har ikke været det store overskud, men nu har jeg været ovre med en kæmpe plastik opbevaringskasse til deres depotrum – så fylder den heller ikke ved mig længere og det var rart lige at kunne hilse på.Ingen kommentarer:

Send en kommentar