mandag den 10. juli 2017

En tur i Biografen - Spider-Man: Homecoming!

Det at jeg er lidt nørdet kan vist ikke komme bag på nogen - Jeg elsker superhelte og er især fan af Marvels fantastiske univers. Derfor skulle jeg også se den nye Spider-Man film, det var der bare slet ikke nogen tvivl om og det er bestemt heller ikke en beslutning jeg fortryder!

Jeg ville ønske jeg kom i biografen noget oftere, men det er bestemt ikke nogen billig fornøjelse, især ikke hvis man gerne vil have noget at drikke til filmen samt nogle snacks. De danske biografer ved uden tvivl hvad de vil have for tingene.

Til aften var jeg dog afsted, med min far og min søster, hvorfor det heller ikke kostede mig ret meget.

Jeg kan godt have svært ved at sidde stille og koncentrere mig om den samme ting alt for længe ad gangen, men i biografen er man omgivet af mørket og lyden, samtidig med ens telefon er slukket, så det passer mig egentligt meget godt, så selv om filmen var lang, var den ikke for lang.

Generelt set var det virkeligt en fantastisk film og det varede ikke alt for lang tid, før der ligesom var gang i den, for det kan virkeligt dræbe hele oplevelsen, hvis man er halvt sovende før der begynder at ske noget. Filmen har rimeligt gode anmeldelser, hvilket jeg bestemt ikke er uforstående overfor, da den virkeligt har det hele. Der er masser af humor, charme, romantik og ikke mindst masser af action. En film der bestemt kan anbefales - Jeg er i hvert fald fan!

Det er godt jeg er fan af filmen, for jeg har allerede fire Funko Pop figurer fra filmen der er blevet tilføjet til min samling, blandt andet nedenstående figur fra Marvel Collector Corps boksen, som er super fed!

Generelt set en super dejlig dag og mildest talt en helt igennem fantastisk film, selvom Spider-Man ikke ligefrem altid har været en favorit for mit vedkommende.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar