lørdag den 17. juni 2017

Wish køb - de gode!

Jeg har altid været glad for at købe på eksempelvis eBay - men da jeg efterhånden har tømt eBay er jeg blandt andet flyttet over til Wish. Ligesom med eBay er det ret meget hit or miss. Man kan være heldig med købene og få nogle gode items til billige penge, eller man ender op med det man betalte for, hvilket på Wish eller eBay oftest ikke er ret meget, hvorfor jeg har valgt at finde nogle links frem til nogle af mine succesfulde køb.

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her

Jeg er helt vildt med mine leggings med det periodiske system på - ved et uheld har jeg bestilt to par og i to forskellige størrelser, men de passer heldigvis begge. Generelt set er jeg positivt overrasket over alle tingene på ovenstående billede, især er jeg ret vild med de røde bukser, men skoene er jeg ikke helt sikre på om jeg vil beholde eller ej. Jeg bestilte en størrelse op, men de er i det absolut mindste alligevel og de dur ikke til platfodede mennesker.

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her

Er igen super positivt overrasket over alle tingene på ovenstående collage. Jeg bruger coveret konstant nu, men det er ved at have det lidt hårdt efterhånden, men for 21 kroner inklusiv forsendelse er det også fint så længe det holder et par måneder. Skeen til friture ankom i skrigende pink hvorfor jeg elsker den endnu mere og så fungerer den bare, det er super fedt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar