søndag den 25. juni 2017

I denne uge #9

Endnu en uge er gået og her er nogen af højdepunkterne fra den forgange uge:

Smadrede jeg skærmen på min iPhone. Der gik ikke mere end en time før jeg havde indsendt en skadesanmeldelse til forsikringen. Elsker min iPhone 6s, men det der med at skærmen buer ude i siderne er åndssvagt upraktisk, for så kan panserglassene ikke dække. De er ikke kede af det ved TRYG. De specialiserer sig blandt andet i forsikringer til studerende og så er der en selvrisiko på 1000 kroner på en smadret skærm? Svineri.

Har jeg nydt vejret mens det stadig var godt. Det må man sige fik en ende, for det danske vejr er utilregneligt. Heldigvis kan man nemt læse til eksamen udenfor, medmindre der lige er nogle at snakke med selvfølgelig.

Har jeg været til skriftlig eksamen i Organisk Kemi – den sidste af slagsen i dette semester. Nu er der bare 3-4 uger til jeg kan forvente at få svar på hvordan det gik.

Er jeg desuden taget til Sønderborg hvor jeg jo godt kan lide at tilbringe en hel del af min tid og ferien skulle bestemt også fejres.

Tog jeg en tur ud til Plantorama i Sønderborg da vi skulle besøge et supermarked der lagde derude af alligevel – Jeg skulle udelukkende i Plantorama for at kigge på kaniner og hamstre.

Ville vi have været ude og se genopførelsen af slaget ved Dybbølmølle i 1864,på det historisk korrekte tidspunkt fra klokken 2 om natten til klokken 4. Det var så bare slet ikke ved møllen, men meget længere væk og så blev det bare til en noget voldsommere gåtur end vi lige kunne overskue klokken 2 om natten – samt vi ville være kommet for sent.

Har jeg besøgt et hus med intet mindre end én kattekilling, én voksen kat og et styks hund der ikke var helt tilfreds med mængden af opmærksomhed kattekillingen fik. Men helt ærligt, den var konstant ved at prøve at fange og æde mit charm bracelet, så bliver det ikke mere nuttet!

Har jeg spillet ret meget Pokémon Monopoly – det er et awesome spil. Ingen kommentarer:

Send en kommentar