søndag den 18. juni 2017

I denne uge #8

Endnu en uge er gået og det er fortsat med eksamensstress og eksamenshjerne, men der er ikke noget at gøre ved det. 4 dage endnu og så hedder det SOMMERFERIE! Kan I mærke at jeg glæder mig? ;) Her kommer højdepunkterne fra den forgangne uge. I denne uge har jeg:

Har jeg været feberfri, hvilket betød jeg slap for at skulle til læge og i stedet tog til spørgetime på uni. Var der i cirka en time og derefter kunne jeg ikke helt finde ud af om jeg skulle kaste op eller besvime, så jeg valgte at tage hjem i stedet – feberfri er bare ikke det samme som at være rask, desværre!

Var jeg efterhånden så godt tilpas dagen efter spørgetimen at jeg endelig kunne læse til min eksamen om onsdagen. Jeg læste nærmest hele dagen, på trods af jeg var overbevist om jeg nok skulle til reeksamen ligemeget hvad, for den influenza var godt nok noget af en kæp i hjulet med 4 dage ude af stand til at lave noget.

Var jeg til eksamen og blev positivt overrasket over hvor meget jeg rent faktisk kunne – Nu bliver jeg faktisk skuffet hvis jeg dumper!

Fejrede jeg en veloverstået eksamen med en af de hyggelige gåture med Charlie. Så havde vi en lille sort kat med hjem og lege lidt. Den er simpelthen SÅ sød og den forguder virkeligt Charlie, som godt kan lide den, men ikke helt ved hvad han skal stille op med den. Den er ved at lære ham nogle forskellige lege og det er simpelthen så fint!

Var jeg ovre ved en nabo med en rulle toiletpapir. Jeg elsker virkeligt at bo her hvor jeg er nu og gør alt for at hjælpe, hvis nogen slår noget op i vores gruppe på Facebook. Han var sløj og orkede ikke at skulle ud og handle – efter min weekend var det virkeligt noget jeg kunne forholde mig til.

Glemte jeg et møde jeg havde på uni. Jeg vidste godt jeg havde et møde fredag, jeg vidste bare ikke liiige at det var fredag. #eksamenshjerne

Var jeg af sted med en pakke jeg skulle sende med DAO. Det var igen ude af de der veje med min GPS der knap kan kaldes veje, men i det mindste kommer jeg ret hurtigt væk fra alle bilerne og så er det faktisk en ret lækker tur!

Har jeg haft fat i PostNord’s toldafdeling. De er frustrerende, men i det mindste fik jeg fat i en meget hjælpsom kvinde denne gang. Jeg var blevet fejlinformeret sidst, så jeg havde skrevet til den forkerte mail og min pakke ville blive sendt retur mandag, hvis ikke de lige fik svaret. Hun har nu flyttet mailen til det korrekte sted og givet mig 10 dages udsættelse så den ikke bliver sendt retur, for skal jo ikke betale når det ikke kostede mere end toldgrænsen.

Ryddede jeg op i min computer, fordi prokrastination, ikke? Den trængte virkeligt og da jeg tømte papirskurven var der 732 elementer. Desværre havde jeg også i min iver slettet nogle collager jeg havde lavet til bloggen, så dem måtte jeg lave endnu engang.

Besluttede jeg mig for at læse og efter en lille pause med en gåtur i det fantastiske vejr, besluttede jeg mig for at læse udenfor. Det skete ikke, da jeg endte med at sidde og snakke med et par af mine naboer i halvanden time, men jeg fik da trods alt lidt sol.

Var jeg ude for at handle hvor jeg tog turen helt i Rema 1000 fordi – friske danske ærter til 15 kroner per bakke? Det er virkeligt en god pris og de smagte virkeligt godt selvom de forsvandt hurtigt, så jeg er fan!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar