søndag den 11. juni 2017

I denne uge #7

Jeg synes det er lidt ærgerligt at disse er de eneste indlæg jeg får skrevet lige for tiden, men i det mindste betyder det at jeg får skrevet herinde på ugentlig basis og det er trods alt også godt nok! Har dog idéer og billeder liggende til andre indlæg, men de kommer nok på et tidspunkt. Denne uge har virkeligt også været ret ambivalent må man sige, so here it goes.

Har jeg været på shopping inde i centrum, da jeg manglede lidt småtterier og som altid kom der lidt mere med hjem end det var meningen, men den slags hører jo med! Hjemturen gik gennem Munkemosen, hvor vi blandt andet spottede en svane med sine ællinger.

Blev onsdag primært til inde-hygge da det regnede nærmest uafbrudt fra klokken 11 om formiddagen til et ukendt tidspunkt hen på aftenen.

Var jeg til eksamen. Det var multiple choice, men de nægter at frigive scoren med det samme som de ellers har gjort de tidligere år, så jeg aner ikke hvor jeg står.

Gik jeg tur med Charlie som fik bakket sig ud af selen og løb ind i den meget tykke hæk. Han blev skræmt over et eller andet, men heldigvis fik vi hurtigt fanget ham igen, så det var ikke så slemt!

Begyndte jeg fredag at blive sløj hvorfor jeg blandt andet endte op med at tage en lur efter en gåtur ud til skovsøen for at spise is.

Havde jeg æren af at lege med en af naboernes plejekilling på kun 7 uger. Han er virkeligt ekstremt nuttet og så er han bare lille og pjusket!

Var jeg så heldig at vågne med stigende feber om lørdagen, så afslapningen fredag hjalp desværre ikke til at afværge sygdommen.

Har jeg siden kæmpet med feber og voldsomt ubehag. Jeg er virkeligt ynkelig, men der er 50/50 chance for at det er enten halsbetændelse eller influenza. Til gengæld er jeg velsignet med en masse søde mennesker omkring mig, så jeg skulle kun spørge før naboer kom fisende med paracetamol tabletter eller decideret handlede for mig fordi jeg cravede koldskål og ikke har spist i næsten 2 døgn. 


2 kommentarer:

 1. En gåtur og en solskins-is lyder som en god kur (:

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg håbet, men desværre ikke helt. :)

   Slet