mandag den 5. juni 2017

I denne uge #6

Endnu engang er dette indlæg lidt forsinket, men… Det er pinse og samtidig eksamensperiode. Det er jo slet ikke til at finde rundt i dagene og med pinsen oveni har jeg jo slet ikke en chance!

Startede jeg ud med endnu en kaotisk togrejse med DSB da jeg skulle hjem til Odense. Igen havde jeg et direkte tog hvor jeg endte med at skifte – men det var nu godt nok, for det første tog var endnu et af de der oldgamle nogen uden strøm, internet eller aircondition og med super dårlige sæder. Så var det pludselig rart at skulle ud for at skulle skifte.

Endte jeg efterfølgende med at sidde i mine egne tanker i bussen på vej hjem, hvorfor jeg missede mit stop. I det mindste fik jeg handlet lidt da jeg så gik lige forbi Fakta. Det var sikkert også fint nok efter 5 dage uden at være hjemme.

Modtog jeg en massiv varmeregning med et rykkergebyr fordi jeg ikke havde betalt den første regning. Jeg går meget op i at betale mine ting til tiden, men det er svært at betale en regning man aldrig har fået. Onsdag ringede jeg så, fik dem talt fra rykkergebyret og rettet noget i deres system.

Var Charlie stukket af i cirka 20 minutter. Jeg kaldte og kaldte, mens han legede inde i hækken. Tror ikke han indså der var et problem overhovedet. 

Bestod jeg min første eksamen. Det var den todelte hvor jeg klarede første del ret skidt, men klarede den mundtlige del super godt. Var den eneste der havde forstået det ene spørgsmål korrekt og blev sendt ud meget tidligt fordi de ikke var i tvivl om at jeg sagtens kunne. Det var Bestået/Ikke Bestået, men jeg er glad!

Valgte jeg at købe billetter til All Time Low koncert i oktober og hold nu op hvor jeg glæder mig!!
Har jeg haft et møde med min SPS-vejleder, hvor vi desuden har aftalt at genansøge om støtten til næste semester. Det er virkeligt en lettelse forhåbentligt at kunne fortsætte ved hende.

Havde jeg Charlie med til dyrlæge til årlig kontrol og vaccine så han snart kan komme udenfor mere eller mindre permanent. Aldrig har han været så glad for at få lov til at komme ind i transporttasken, men han tog det nu meget pænt. Har fået tilmeldt ham et abonnement så jeg betaler en månedlig ydelse på 145 der så dækker de sundhedsydelser han får brug for på et år og så købte jeg en furminator til ham samtidig. Det var tiltrængt!

Fik jeg fødselsdagsgaver med posten fra en veninde i Jylland og min penneven. Elsker surprise pakker! Hvis nu Post Nord havde været lidt hurtigere ville jeg ikke have vidst den fra veninden i Jylland kom.

Har jeg fået intet mindre end to pakker fra Luxplus, hvor min søster havde glemt at opsige hendes abonnement. Den ene var en rigtigt stor ordre, hvor den anden bestod af to ting der ikke var kommet med første gang grundet noget besvær med links.

Besluttede jeg mig for lørdag, at gøre lejligheden hovedrent. Nu var jeg alligevel i gang med at komme helt til bunds i vasketøjet. Det er bare SÅ lækkert når det er gjort og giver lidt ekstra overskud midt i alt det her eksamens kaos.

Slappede jeg primært af om søndagen. Det betød hygge med Charlie, Netflix og eksamenslæsning. Det skal jo også til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar