søndag den 28. maj 2017

I denne uge #5

Endnu en uge er gået og jeg har samlet ugens højdepunkter nedenfor.

Startede jeg ud med at have fødselsdag om mandagen. Det hele var meget chill med grill hygge om aftenen med et par veninder og så nogle spil!

Formåede jeg dog også tidligere på dagen at oversvømme mit køkken, for så klog er jeg nemlig. Fra nu af er jeg ekstra opmærksom når proppen sidder i køkkenvasken!

Havde jeg sidste undervisningsdag i dette semester. Nu står den udelukkende på eksamenslæsning og eksamener fra nu af.

Havde jeg en utroligt nederen togtur hjem til Jylland med DSB. Det skulle være uden skift, men endte med at skulle skifte allerede i Fredericia til et tog hvor pladsreservationerne ikke længere gjaldt og det var uden velfungerende toilet, aircondition, net og uden strøm. Samme dag var Telenors netværk nede, så jeg kunne kun bruge min telefon i et meget begrænset omfang.

Fik jeg grillet to gange hjemme ved min mor og fik desuden nogle fødselsdagsgaver jeg vil vise sammen med de andre jeg har fået i et senere indlæg.

Har jeg været en del ude i det gode vejr og blandt andet hjulpet i haven derhjemme. Derfor har jeg formået at få en smule farve, men da jeg stadig går med en skinne på hånden har jeg også et helt hvidt område nærmest. Det ser lidt sjovt ud!

Tilbragte jeg fredag aften med min far og min søster hvor vi var ude og spise kinesisk buffet på en restaurant i Viborg. Jeg var voldsomt mæt da vi tog derfra, men der skulle også lige mases en smule soft ice ned også!

Hjalp jeg min storebror med at flytte. En smule. Min hånd er trods alt ikke rask endnu, så der var grænser for hvor meget jeg kunne bære, men jeg hjalp da efter bedste evne.

Har jeg ellers bare læst til eksamen. Det går heldigvis godt fremad.

   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar