mandag den 22. maj 2017

I denne uge #4

Det har faktisk været en ret hyggelig og begivenhedsrig uge og her har i højdepunkterne om end én dag forsinket!

Startede vi ud med evaluering af vores kurser i 4. semester. Jeg har været rimeligt hård omkring to af kurserne der bare ikke fungerede optimalt, mens et tredje blev rost til skyerne og det sidste var så okay.

Derefter var der obligatorisk fremlæggelse, hvilket gik fint nok.

Havde jeg en skriftlig prøve der mildest talt ikke gik ret godt – dog var dette tilfældet for sådan cirka alle, hvilket lettede lidt. Jeg regner fortsat med at kunne bestå kurset ved at ace den mundtlige del, men det var selvfølgelig lige et ekstra pres jeg ikke helt orkede at skulle håndtere.

Har jeg været ude at træne for første gang i laaaang tid grundet min seneskedehindebetændelse.  Jeg har det stadig og går nu igen med skinne fordi den bare ikke vil hele ordentligt. Så… Kan man træne med seneskedehindebetændelse? Ja! Er det en god idé? Ikke liiiiige umiddelbart.

Fik jeg spist årets første gammeldags isvaffel ved skovsøen i Odense med min veninde. De har dumle og smarties is og putter guf både i bunden og toppen af vaflen. WIN!

Har jeg brokket mig gevaldigt til DAO’s kundeservice da en pakke der skulle være leveret til min dør blev leveret ved en lille købmand 4 km væk, fordi de ikke havde haft adgang til min opgang. Jeg bor ikke i en opgang….

Har jeg været nede med pant fra fest i sidste weekend. Med det og mit eget var der for 82 kroner. Det var ret imponerende.

Har jeg hentet pakken fra DAO. Ved en lille bitte købmand. Jeg cyklede efter min GPS på telefonen hvorfor jeg fik set lidt nyt af Odense og cyklede steder der knap kunne defineres som en vej, men det mente min GPS altså godt at det kunne.

Blev jeg komplimenteret af en ældre herre (omkring 60 år) på Kolding station. Jeg var nemlig super smuk. Sikke nogle bryster… OG BEN! Tak, tror jeg..

Har jeg været i Sønderborg og gået tur på havnen og i skoven, da der heldigvis bliver støttet op om det faktum at jeg er Pokémon crazy og så kunne man jo passende få en soft ice på turen også!

Har jeg set deep blue sea. I stedet for at beskytte mig skræmte min sidemand livet halvt af mig da han greb fat i mig og råbte bøh. Jeg sprang op. Det havde godt nok også større effekt end han havde regnet med.
Billeder fra gåturen i Sønderborg!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar