søndag den 14. maj 2017

I denne uge #3

Endnu en uge er løbet af stablen og her kommer der så en lille samling af de højdepunkter ugen har budt på!

Har jeg de første par dage haft mega travlt med henholdsvis rapport, E-tests og forberedelse til en obligatorisk fremlæggelse der skal løbe af stablen i morgen.

Har jeg spist Knorrs macaronette i tre dage. Der er godt nok meget til kun én person, men synes ikke engang det smagerer videre fantastisk. Godt jeg kun har en pakke til af det!

Haft en forholdsvist afslappet onsdag, der dog inkluderede en masse rengøring også.
Har jeg desuden også cyklet en hel del rundt i regnvejr. Især onsdag var træls på det punkt, for ærinder skulle der jo til!

Harjeg modtaget et hult plastik-rør med posten fra Wish. Jeg havde bestilt en kam til Charlie fordi han fælder som bare pokker. Go Kina!

Har jeg torsdag aften efter en travl dag i lab spillet brætspil og spist varme hveder med fire af mine gode veninder fra uni.

Har jeg haft besøg fra Sønderborg fredag til søndag og dermed fået vist lidt af Odense frem.
Har jeg holdt indflytterfest/fødselsdagsfest i vores fælleshus. Det hele var egentligt meget stille og roligt, med druk, Det dårlige selskab spillet og en masse ’jeg har aldrig’-apps.

Har jeg brugt søndagen på at rengøre og rydde op i fælleshuset og ellers slappet af med Charlie. Pludselig er der ikke så mange til at nusse ham længere når der som minimum har været to mennesker i lejligheden siden lørdag, men til gengæld er jeg også knap så travl og har tid til at putte.


Glæder mig allerede til den kommende uge på trods af obligatorisk fremlæggelse og en enkelt eksamen!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar