tirsdag den 9. maj 2017

I denne uge #2

Umiddelbart er mit mål at lave disse indlæg, men der har virkeligt været pres på og derfor er nedenstående punkter altså kun svarende til tiden til og med i søndags.

Startede jeg ud med at deltage i en utroligt ’overcrowded’ E-time. Lokalet var alt for småt da næsten alle så ud til at have hoppet hold, hvilket er lidt anstrengt, men de andre timer har overlappet med laboratorie for nogles vedkommende, så det er trods alt forståeligt.

Har jeg brugt 2 dage på at have kvalme, være svimmel og kaste op. Tak lorte immunforsvar.

Har jeg kunnet hente min cykel fra Bilka igen efter den gik i stykker. De har fikset den og nu kører den godt igen, hvilket den forhåbentligt bliver ved med meget længe.

Har jeg været i lab om torsdagen. Det tynder ud i vores timer da semesteret er ved at være ovre og eksamenerne er på vej i stedet, men elsker nu alligevel at være i laboratoriet!

Fotograferede jeg en helt fantastisk solnedgang torsdag aften, som I kan se nedenfor.

Har jeg for første gang i mit liv været i Sønderborg, der viste sig fra sin bedste side med sol og generelt lækkert vejr.

Har jeg brugt et GoMore lift hvilket var både billigere og bedre end tog, da der var fuld service på  og jeg blev sat af meget tæt på hvor jeg bor og så gik det jo hurtigt og er generelt en lidt mere behagelig måde at rejse på!


Generelt set har jeg prøvet at nyde vejret mest muligt, for det har virkeligt været lækkert.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar