fredag den 26. maj 2017

Endelig sommer!

Det er endelig blevet sommer i det danske land og er der noget skønnere? Varmen og solen er endelig ved at have fået sit greb og som alle andre danskere holder jeg fast i den filosofi at man skal nyde det så længe det varer og få mest muligt ud af solen så længe den er her.

Jeg har allerede fået alle mine shorts frem og er så småt også begyndt at finde nogle kjoler jeg kan holde ud at have på frem, men hver sommer føler jeg virkeligt at jeg mangler noget nyt og behageligt at have på. Det skal gerne være luftigt og let i stoffet og selvfølgelig skal det også være pænt. Det kommer man jo ikke uden om.

Jeg har skrevet om Esprit før og jeg gør det gerne igen, for ud over det faktum at meget af deres tøj er pænt så er det også i en fantastisk kvalitet og generelt er Esprit bare et af de mærker man har tillid til - eller det har jeg i hvert fald.

Nedenfor har jeg samlet en collage med mine yndlings sommer items fra hjemmesiden. Den blå prikkede kjole er muligvis i den lidt varmere ende med ærmerne der dog er af tyndt og luftigt materiale, men den er virkeligt også sød! Jeg går personligt ikke så meget med maxikjoler, men elsker hvordan de kan sidde på andre og generelt er det også et lækkert og luftigt design der er behageligt at have på, så det kunne godt være det var sommeren hvor jeg skulle investere i nogle flere maxikjoler. Jeg elsker blondedesignet på toppen af denne kjole som også er gennemgående på toppen i nederste højre hjørne. Generelt er det noget super lækkert og flot tøj de har, mens dette jo også kun er et lille udpluk af deres mange lækre varer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar