fredag den 5. maj 2017

Charlie's Pawsome Art // YouTube shout out

Det kan godt være at Charlie er uhyre nuttet, men det er der selvfølgelig også mange andre katte der er. Til gengæld er det ikke ret mange katte der har en YouTube kanal der er inspireret af dem og decideret opkaldt efter dem, så det er altså en lille smule blæret!

Charlie's Pawsome Art er min venindes YouTube kanal. En ting vi altid har haft tilfælles er vores kreative nørklerier der lige så stille får lov til at ufolde sig og tage form. Hendes fokus er på kunst i form af at tegne - det både være digitalt eller traditionelt. Noget jeg aldrig har kunnet finde ud af, men jeg vil bestemt sige hun brillierer.

Selve YouTube kanalen er med Speedpaints - så man kan se hvordan kunstværkerne bliver til uden at skulle bruge 8 timer på det eller hvor meget de nu hver især tager, men samtidig får man ligesom hele processen med frem for ved eksempelvis løbende stilbilleder.

Nedenstående billeder er lavet til mig og min blog - hvor dataene til Speedpaint af den første tegning desværre gik tabt, men selve billedet er spot on Charlie - upassende og tumlende beskriver ham vist meget godt og billedet fanger ham meget godt og så er det endda med hans bowtie. Han er for kær og videoerne er fantastiske, så I er mere end velkomne til at gå ind på linket ovenfor og se jer omkring eller subscribe. Jeg synes især at Caran D'ache filmen er fantastisk!

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar