søndag den 30. april 2017

I denne uge #1

Jeg kæmper rigtigt meget med, at finde ting at skrive om som kan bære dets eget indlæg, hvorfor der ikke er så meget aktivitet herinde - så tænkte indlæg som disse der fungerer som afrunding på ugen måske kunne kickstarte det hele lidt igen!

Har jeg været i 7 timers lab hvor intet ville lykkes.

I selvsamme lab var der dog en medstuderende der skabte en eksplosion, hvor der var ting der fløj og der var flammer. Der var heldigvis ingen der kom noget til, men alle fik et chok. Det sker ikke ret ofte, så vi syntes egentligt det var fedt der skete lidt.

Har jeg købt abnorme mængder elefantsnot til at sætte fast under fødderne på mine funko pop figurer.

Har jeg åbnet mit eget funko pop hospital - tak Charlie.

Har jeg totalsmadret min cykel. Den er nu inde og blive fikset på garantien hvilket kan tage op til 21 dage.

Derfor har jeg også købt ny cykel.

Med totalsmadret mener jeg det virkeligt hvorfor jeg henover to dage måtte BÆRE min cykel omkring 3 kilometer. Min krop var komplet mørbanket efterfølgende.

Har jeg været til Dragon Bingo-Banko i sådan en spil butik i Odense. Jeg vandt ikke noget desværre, men det gjorde min veninde og så fik vi kigget lidt i butikker inden da.

Desuden har jeg været i gang med at afholde katte-playdates. Charlie kan ikke helt finde ud af de andre katte endnu, men der er nu et par stykker af dem der er ret søde trods alt.

Så fik jeg også testet hypotesen om at katten vil sætte sig i den hvis man laver en firkant med farvet tape på gulvet. Charlie sad der indenfor et par sekunder. 

Ud over ovenstående har ugen selvfølgelig stået på de sædvanlige og kedelige ting som skolearbejde, rengøring og andet i den dur, men generelt set har det været en ret god uge!


     

2 kommentarer:

  1. Ved ikke hvorfor men jeg kan ikke se billederne.. Hmm..

    Lyder da som noget af en uge... Håber den nye bliver bedre..

    Knus Jeanette.

    SvarSlet
  2. Ihh hvor træls! Det kan jeg desværre heller ikke svare på, det virker fint her i hvert fald :/

    SvarSlet