lørdag den 15. april 2017

Ebay på det seneste #6

Hvis der er noget jeg hader, så er det shoppe pauser. Jeg er glad for eBay og det har aldrig nogensinde været tvivl om og nu hvor jeg er kommet på plads i den nye lejlighed og har fået overblik igen har jeg derfor kunnet give efter for shoppetrangen. Jeg har desuden også installeret Wish shopping-appen på min telefon, men det kommer der et indlæg med køb fra senere - dog kommer der et indlæg ud af det senere. Jeg sammenligner dog priser mellem eBay og Wish før jeg køber, hvorfor trøje 1 og 3 er købt på eBay frem for Wish da det var billigst.

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her - #6: her

I den nye lejlighed er der styr på det meste, men jeg manglede virkeligt noget på badeværelset til at holde skraberen og til at holde shampoo og så videre inde i brusekabinen.

Jeg har bestilt en masse småting og jeg glæder mig til det hele kommer så jeg kan se kvaliteten af det også, det er jo aldrig til at vide. Charlie  har også haft bestilt et par ting, blandt andet en ny sele til vores små gåture, hvilket han er blevet ret god til efterhånden.

#1: her - #2: her - #3: her - #4: her - #5: her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar