mandag den 20. marts 2017

Sommertid - Frem med havemøblerne!

Min kalender har fortalt mig at vi på søndag skifter til sommertid - det betyder at uret skal stilles en time frem. Jeg har altid husket om uret skal stilles en time frem eller en time tilbage ved huskereglen om havemøblerne og hvor vidt de skal stilles frem i haven eller tilbage i skuret. Nu er det så tid til at havemøblerne skal stilles frem. Har du ikke styr på havemøblerne? Så frygt ej, du kan nemlig købe dem her!

Personligt har jeg ikke en have at stille havemøblerne frem i, men jeg kan nu godt drømme mig væk til en dag hvor jeg pludselig har min egen store have - men kun med et lille bed og ellers græs, for ellers har jeg helt sikkert ikke overskuddet til at holde det pænt og det er nu altså vigtigt.

Havemøbler skulle der dog helt sikkert være og ikke de der plastikstole der altid ligner de er lige ved at brase sammen og konstant skal vaskes for alger og hvad har vi. Det skal være kvalitet, noget jeg ville kunne have mange år. Eksempelvis noget som haveborde i lækker teaktræ, det ville ikke være dårligt. Desværre varer det et stykke tid før jeg kan sætte mine egne havemøbler frem, men drømme kan man jo altid.


Indlægget er skrevet i samarbejde med 4 Seasons Design.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar