tirsdag den 28. marts 2017

PLEASE - Give me more jeans!

Når jeg hører please, tænker jeg på det engelske ord der oversat til dansk betyder 'be om'. Der er dog også et mærke der hedder Please Jeans hvor af titlen kommer, for det var det første jeg tænkte da jeg læste 'please jeans'. Der kunne dog også være tale om sætninger i form af eksempelvis 'be om klædelige jeans der rent faktisk sidder som de skal' - det kan til tider være umuligt at finde og her kommer Please Jeans igen på banen, da der netop er tale om jeans der eftersigende skulle have en helt igennem fantastisk pasform. Det må jeg undersøge en dag!

Please Jeans kan købes til kvinder her. Forhandleren er Frølund som jeg personligt er meget godt bekendt med - faktisk er jeg forundret over jeg kun kan læse mig frem til to butikker, da jeg oprigtigt troede der var flere, men når jeg kommer fra Skive hvor den ene af butikkerne er placeret, giver det lige pludselig mening at jeg troede det var noget mere udbredt.

Please Jeans er både unikke og skulle have en ekstraordinært god pasform. Personligt skal jeans for mit vedkommende enten være helt simple eller også forholdsvist flippede. Please Jeans leverer begge dele, eksempelvis de lidt mere flippede som de blomstrede vist her. Der er meget mere at vælge imellem og generelt er det virkeligt lækre jeans og for tiden er der utroligt mange penge at spare.


Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Frølund.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar