onsdag den 8. marts 2017

Når man skal finde på noget 'catchy'

Det der med clickbait har jeg aldrig været ret god til og det er heller ikke noget jeg tænker jeg vil begynde at benytte mig af, men nogle gange ville jeg ønske mine indlæg havde nogle lidt mere fængende, eller som jeg her har valgt at kalde det, catchy titler.

Jeg vil gerne skrive mere, men den rene og skindbarlige sandhed er, at min hverdag bare ikke er så fandens spændende og de ting jeg eksempelvis gerne vil skrive om, kan bare langt fra i alle tilfælde bære deres eget indlæg hvorfor de i stedet går i glemmebogen og aldrig bliver delt, hvilket jo er lidt demotiverende til tider.

Så det er her det med den catchy titel for alvor kommer ind. Miriam har hendes 'Jeg er jo Bridget Jones'-indlæg med små quirks fra hendes uge og hvid kaffe har hendes 'Franske horeunger' der ligesom opsummerer... hvad som helst. Jeg ved ikke hvorfor det er så fantastisk, men det fungerer altså bare! Men hvad i alverden skal jeg kalde et indlæg der handler om alt og intet på samme tid og forhåbentligt vil blive postet med jævne mellemrum? 'Alt og intet' er som udgangspunkt min eneste idé, men hvis I ligger inde med nogle guldkorn modtages de hjertens gerne! Det kommer til at omhandle ting som hvad man eksempelvis har observeret i bussen, i supermarkedet, diverse strøtanker eller mærkelige ting set på Jodel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar