onsdag den 1. marts 2017

Foråret er på vej!

Foråret er lige så stille på vej. De første blomster har så småt fundet deres vej frem og jeg ELSKER det! Vinter er godt i begrænset omfang, for det er lækkert at kunne putte sig i sine tykke trøjer og bare nyde det pæne landskab inde fra, men på et eller andet tidspunkt skal man jo udenfor... Jeg glæder mig helt vildt til ikke længere at skulle være iklædt min store klodsede vinterjakke hver gang jeg skal noget som helst og kunne iføre mig noget generelt lettere tøj. Vintertøjet bliver let tungt fordi man netop skal kunne holde varmen, hvorfor jeg glæder mig til at kunne tage noget løst og luftigt på i stedet for.

Jeg har skrevet om Esprit før og det er nogle indlæg jeg godt kan lide at skrive fordi det er et mærke jeg gerne vil stå ved. Jeg har derfor igen været inde og kigge og forelsket mig i nogle sager. Jeg har fundet en del kjoler frem hvor af to er til de finere begivenheder der kunne høre foråret til - måske man er så heldig at skulle til en konfirmation eller to eksempelvis? Den lyseblå farve på den ene kjole er simpelthen fantastisk mens detaljerne på den navy kjole er yderst imponerende. Den langærmede kjole forelskede jeg mig i da den var vist med en denimjakke over, men jeg forelskede mig også lidt i modellens smil må jeg indrømme, det gjorde mig i helt godt humør.

Mest forelsket er jeg nok i den lyserøde bluser med de små frynsedetaljer der passer perfekt til de jeans vist ved siden af og synes bestemt også godt det kunne gå med tasken. Den er anderledes end det jeg normalt ville se mig selv i, men måske er det netop det der er så fantastisk? Der er i hvert fald rigtigt mange lækre ting derinde og lidt shopping skal der vel også til når nu vi går en ny årstid i møde, ikke? ;)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar