torsdag den 16. marts 2017

Charlie von Bowtie

Der er ingen tvivl om, at Charlie er mit eget lille monster og selvom jeg til tider uden tvivl er irriterende som bare pokker er jeg ret sikker på at han også elsker mig - til tider i hvert fald.

Et af mine seneste lidt irriterende påfund var hans bowtie. Min søde svigerinde er begyndt at hækle og havde hæklet en butterfly til en bamse og da jeg så den tænker jeg at sådan en måtte Charlie da have i mørkerød ligesom Matt Smith har i Doctor Who. Den er så blevet fremstillet og puttet på hans halsbånd, op til fastelavn endda så det passede perfekt. Han ser bare SÅ fin ud! Han har dog pause fra den lidt, men der er simpelthen bare noget ekstra nuttet ved den der kat der kommer spænende i tide og utide og vil nusses med hans lille bowtie.

Så ja, jeg er nok irriterende, men han er nuttet og forholdsvist tolerant. Han kan også være lidt af en byrde til tider, eksempelvis tidligere hvor han på en eller anden måde havde slået skærmen på min computer fra med hans numse da han satte sig på tastaturet. Kunne få dubletten frem på TV'et ved brug af HDMI-stikket og fik det til sidst fikset ved simpelthen at genstarte hele maskineriet. Det er godt man er nuttet udenpå når det indre er propfyldt med bøllestreger!Ingen kommentarer:

Send en kommentar