tirsdag den 14. februar 2017

Ting der irriterer mig grænseløst!

Okay, så… Jeg har et eller andet udefinerbart behov for bare at bitche over hele verden, ikke? Det er lidt synd at det kun er veninder og venner samt familie der skal udsættes for denne uforklarlige vrede, så derfor tænkte jeg at jeg ville dele det med jer! Smart ikke? Der var I godt nok heldige… ;)

 1. Fyre der spørger om man ’har sit lort’. Jeg HADER den formulering. Det hedder menstruation, sig det eller find et bedre alternativ end at kalde det mit lort. Ved ikke om det bare er mig der omgås de forkerte?
 2. Den manglende kommunikation på universitetet. Nu er det godt nok et fag der spænder over to forskellige fakulteter som dog alligevel er bundet ret tæt sammen, men helt ærligt, ikke? Kommer der en announcement klokken 7 om morgenen om spørgetimer 3 timer senere på selvsamme dag, så har jeg virkeligt ikke nogen chance for at kunne komme.
 3. Når man har bestilt en ’bunke’ ting ved en webshop og man et par timer efter at have fået afsendelsesbekræftelsen får en besked om at de har annulleret adskillige items da de ikke havde dem alligevel. Det skriver man altså først så man kan genoverveje om man skal have resten, eller er det bare mig der synes det?
 4. Når man får en seddel i postkassen eller en besked om at man ikke var hjemme hvorfor ens pakke kan blive hentet på posthus eller et andet sted og man ikke har bevæget sig udenfor døren endnu. Så høj er den trappe ikke, desuden bor jeg på 27 m2 – jeg kan ikke sove fra at det banker på døren eller ringer på, så jo jeg var hjemme, I var bare über dovne!
 5. Hvor dyrt det er at være ved tandlæge. Jeg er heldigvis medlem af Sygesikring Danmark så får tilbagebetalt en rimelig sjat penge, men det hjælper mig bare ikke når jeg står og skal køre kortet gennem maskinen.
 6. Hvordan jeg den 25. januar kan modtage mine julesokker. De skulle være kommet senest slut november. Hurra for eBay!
 7. Det faktum at mit TV ikke vil vise andet end to kanaler. En den kalder ’ekstra’ som er TV3 og så nummer 9001 hvor der ikke er noget på. Lidt meget irriterende når man betaler for en TV-pakke. Jeg glemmer altid at komme i kontakt med nogen omkring det for husker det først om aftenen hvor jeg rent faktisk ser TV. I det mindste har jeg Netflix.
 8. Mængden af sne pt. Jeg har det nogenlunde med sneen, men der er bare det at nogle hundeejere er arrogante røvhuller så vi har en hel del brun sne og sneen kan også skjule nogle ’fælder’. Det er bare SÅ irriterende!
 9. Når de laver om på Bloglovin’. Jeg synes meget sjældent det er forbedringer der kommer den vej, så please… Stop it!
 10. Folk der holder fest med hvad der bestemt ikke kan beskrives som skønsang en mandag aften. Til klokken 2:30. Uden at tage hensyn til naboerne. Jeg er konfliktsky as fuck, men nøj hvor var det irriterende. Det er heller ikke alle der har vinterferie…

3 kommentarer:

 1. Du må endelig låne mine computer-højtalere og så spille høj musik kl. 8 om morgenen efter hendes fest :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Deres*
   Det var faktisk ikke naboen, men underboerne så vidt jeg ved. Sidst de holdte fest var det en torsdag og da jeg vågnede dagen efter og skulle på uni lagde der bræk over det hele.. ;)

   Slet
  2. Det er i det hele taget træls, at blive spurgt om man har mens, når man er sur eller irriteret. Nej, jeg har bare følelser!! Kh bebs

   Slet