mandag den 27. februar 2017

Slut med neglebidning!

Jeg har bidt negle så lang tid jeg kan huske og udover det i princippet er ret uhygiejnisk er det virkeligt bare heller ikke særlig pænt, men nu har det endelig fået en ende! Jeg har prøvet at stoppe før hvor det ikke har lykkedes, mange gange efterhånden, men nu lykkedes det og jeg er super stolt faktisk!

Jeg har valgt at dokumentere hele processen over 4 uger hvor det første billede er da jeg startede med ikke at bide og det sidste billede er efter 4 uger uden at have bidt negle. Man kan desuden se min tattovering på de fleste af billederne, så der er ingen tvivl om det er samme hånd! Jeg har nu rundet cirka 5 uger uden neglebidning, dog er neglene utroligt bløde pt og derfor knækker de konstant, men det er noget der kommer til at gå over og derfor har jeg også altid en neglefil på mig, for hvis der opstår flossede kanter er det meget svært ikke at bide så det er med at fjerne dem med det samme.

Gennem processen har jeg brugt produkter fra Herôme. Det første produkt var bye bite som jeg fik til jul af min søster. Det er så meget bedre end det tidligere 'Go' negl' for det smager ikke nær så grimt, men alligevel bittert hvorfor man bliver opmærksom på det hvis man er lige ved at bide og desuden afgiver det ikke smag til mad der spises med fingrene som jeg husker det andet gjorde. Så var man lige ved at knække sig, det var åndssvagt klamt altså. For at styrke neglene bruger jeg Nail Hardener strong også fra Herôme som skal bruges i 2 uger så neglene bliver styrket og forhåbentligt ikke knækker så meget. Nail Hardener var jeg så heldig at finde i Normal - portoen på deres hjemmeside er massiv hvorfor min søster også 'kun' gav mig bye bite. Det virker i hvert fald og jeg er super stolt og håber snart de stopper med at knække igen!

2 kommentarer:

 1. Hvor er du bare sej.. Tt godt råd kan være også at pleje sine neglebånd og evt skubbe dem lidt ned, jeg gør det selv med en rosenpind. Hvis du kaster dig ud i neglelak er det en god ide både at bruge en basecoat under den alm lag og en topcoat over den alm lak. Det beskytter virkelig godt. jeg bruger en hurtigtørrende topcoat og det kan klart anbefales.. Glæder mig til at se mere, de er virkelig blevet flotte.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også noget til neglebånd fra tidligere forsøg inklusiv noget olie til dem. Pt er ALLE neglene knækket så jeg håber de vokser ud noget stærkere denne gang for det er lidt irriterende når man lige er blevet så glad for dem. Topcoat har jeg også, men basecoat må overvejes når jeg for alvor kommer i gang!

   Knus!

   Slet