onsdag den 8. februar 2017

Insomni sucks..

Hvis man ikke bruger de fancy ord, er insomni nok bedre kendt som søvnbesvær eller eventuelt søvnløshed. Ligemeget hvad man kalder det er det til gengæld virkeligt frustrerende.

Jeg har de sidste par uger haft svært ved at sove om natten og egentlig havde jeg tilskrevet det eksamensstress på trods af det begyndte i slutningen af eksamensperioden, men nu er eksamensperioden for længst overstået og jeg sover stadig ikke ordentligt om natten, faktisk er det kun blevet værre.

Den slags perioder er meget normale at have, også for mig, men det plejer at være hvis der er noget der går mig på og det er der bare ikke rigtigt pt., hvilket gør det endnu mere sært. Faktisk synes jeg at jeg har det ret okay. Der er noget administrativt bøvl med et par af mine fag på uni, men det er på vej til at blive løst. Der var det der 'brud' nogle uger tilbage, men egentligt synes jeg at jeg er godt videre for jeg har det mildest talt meget bedre uden ham i mit liv. Så hvad er det der gør det? Jeg ved det virkeligt ikke!

Fordi jeg ikke sover nok om natten har jeg det med at blive meget træt i løbet af dagen, hvor jeg til sidst ikke kan holde øjnene åbne mere hvorfor jeg ofte sover et par timer om eftermiddagen. Det prøvede jeg så at cutte fra i går og gik virkeligt træt tidligt i seng omkring klokken 22:30. Jeg faldt også hurtigt i søvn, men vågnede allerede igen før midnat og kunne så bare slet ikke sove mere. Efter at have stirret ind i væggen et par timer stod jeg derfor op og lavede e-time opgaver i organisk kemi så jeg var forberedt til morgenens timer - som jeg så ikke kom til. Da vækkeuret ringede klokken 7 havde jeg fået cirka 2 timers søvn. Én time før midnat og én efter. Jeg var ikke klar til at stå op og snoozede, eller det troede jeg i hvert fald. Jeg havde 6 alarmer og erindrer kun at have hørt én. Nattene bliver bare lange, for ved godt jeg ikke får noget ud af at læse til skolen på den tid. Noget af det mest positive ved det er at min lejlighed altså er ren og ryddelig, for det er så det jeg laver om natten. Gør rent og rydder op. Til tider med hjælp fra Charlie. Er bare ved at løbe tør for ting at lave på det punkt og nu har jeg også ryddet op i min computer, så nu bliver det endnu sværere at få tiden til at gå før jeg kan sove. Jeg læser lidt blogs og sådan, men puha, nætterne er lange! Baldrian er bestilt og jeg skal have en snak med en læge. Så håber jeg at jeg snart slipper for det her natteroderi-pjat!

3 kommentarer:

 1. Fuck hvor er det bare ulideligt med dårlig søvn eller værre.. Jeg har selv haft perioder, hvor jeg har været ved at gå ud af mit gode skind..

  Jeg har pt nogle indslumrings-piller som jeg ind imellem tager en af, når jeg har brug for det. Normalt har jeg brugt for dem det meste af vinteren, men jeg har kun brugt dem 2-3 gange denne gang.. så det går fremad, men det er hårdt arbejde. Jeg kan ikke gå i seng før midnat, så vågner jeg kl 4. Og hvis jeg går i seng efter kl 2 er jeg helt færdig dagen efter.

  Håber virkelig du finder noget der virker for dig, så du kan få en mere normalt søvn igen. Det er virkelig til at blive sindsyg af..

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror desværre der er mange der lider under det fra tid til anden, men det gør det bestemt ikke mindre frustrerende. Jeg har snakket med lægen og vi har heldigvis fundet ud af hvad det nok er der er galt så jeg snart kan vende tilbage til en mere eller mindre normal døgnrytme igen.

   Jeg har købt Baldrian der vist også er indslumringspiller frem for deciderede sovepiller, men jeg tager dem ikke nu da jeg vil se om det lægen har ordnet i virker, for hvis jeg tager dem ved jeg jo ikke hvad der hjælper.

   Kram <3

   Slet
  2. Håber bare du får en rigtig god søvn..
   Det kan tage tid at finde ud af hvad der virker for en selv, men når det sker er det virkelig en befrielse..

   Knus <3

   Slet