mandag den 27. februar 2017

Festlige kostumer!

Fastelavn er over os og vist også ved at være overstået, i morgen skal børnene rundt for at rasle så det var det for denne gang med hensyn til udklædningsfesterne, men om ikke så forfærdeligt længe er der karneval og det er med at være ude i god tid med hensyn til kostumerne så man ikke ender op med noget man ikke er helt tilfreds med.

Så er det med, at blive klar til Karneval! Jeg har været inde og kigge lidt på ovenstående hjemmeside og der er virkeligt mange fede og anderledes kostumer derinde, så hvis jeg ikke allerede havde været til fastelavnsfest var der nogle fede muligheder til kostumer her. Der er mange anderledes kostumer derinde og der er eksempelvis også en super flot kjole til oktoberfest. Til festen i går så jeg også mange af kostumerne der inde fra, som eksempelvis cavewoman kostumet eller den klassiske fange. Personligt er jeg helt vild med de anderledes kostumer som eksempelvis skotte med overraskelse under kilten, rubik terningen eller ET kostumet.

Der er super mange flotte kostumer på hjemmesiden og alle sammen til overkommelige priser der varierer fra en pris omkring 100 kroner og op til 500 kroner. Lækre kostumer, uden tvivl!

Karneval 2012

Indlægget er skrevet i samarbejde med gag.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar