onsdag den 22. februar 2017

En tur i Aqua!

Jeg har efterhånden planlagt en hel del indlæg, hvilket selvfølgelig er mega fedt, men jeg skal også få dem skrevet inden de pludselig bliver irrelevante, så det arbejder jeg lige på!

Der var eksempelvis i lørdags hvor vi var i Aqua i Silkeborg og med vi mener jeg min far, søster, bror og min brors forlovede. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente og havde ikke researchet det som sådan og jeg troede det bare var fisk, men der var også oddere og så var jeg solgt. Be om sådan en? De der små kinesiske hjorte-dyr som jeg ikke kan huske hvad hedder er simpelthen også for søde. Mink er jeg normalt ikke fan af, men der var altså en vældig fotogen fedterøv af en mink i parken og vaskebjørne er for cute. Billedet er btw en vaskebjørn der formegentlig prøver at sige 'Be om mere mad søde Hr. Dyrepasser!'

Vi morede os kosteligt over vaskebjørnene som næsten ikke gad komme ud fordi det var koldt og ad, det gad de altså ikke..

Alt i alt en super lækker dag for jeg elsker dyr og det er altid rart at få lov at se mest muligt familie når man en sjælden gang er hjemme på visit.


Der havde været noget der hvor jeg stak hovedet ud, men det var der ikke længere og jeg så min chance. Jeg er bare et forvokset legebarn. Dagen blev afsluttet med mad på Sunset Boulevard på faderens regning og det var alt i alt en super lækker dag!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar