fredag den 17. februar 2017

Det der med elektronik..

Som jeg har sagt før er jeg ikke den store ekspert når det kommer til elektronik. Det er sådan noget der bare skal virke og sådan har det altid været. Det er generelt gældende for elektronik for mit vedkommende.

Jeg er pt ikke ejer af en printer. Jeg har ikke haft held med det og har dermed opgivet det mere eller mindre. Der er også det der med at det kan virke kompliceret og uoverskueligt når der skal skaffes nyt blæk og ud over det er det også bare virkeligt dyrt, så for mig er det nærmest nemmere enten at købe en ny printer eller printe på universitetet hvor der er folk til at fikse det hvis det ikke virker og der er altid en del back-up printere hvis det er og so udgangspunkt er det jo gratis, men det er også ret upraktisk når man bor 5,5 km derfra, for hvad nu hvis man akut skal printe? Nej tak.

Det der med et være en teknik-spade er ikke altid lige nemt at fikse, der skal en del til og det kræver nok en del arbejde som jeg ikke orker, men det med prisen kan fikses og det er bestemt et stykke af vejen så man kan fjerne lidt af det besvær der hører med ikke at have en printer eller ikke at have en printer der fungerer og har blæk. Der er steder der udbyder det billigere end butikkerne og med den rette mængde af research ender man ikke op med det forkerte. Der kan købes blæk mange steder. Blandt andet kan man købe Brother blæk hos Shopink. Det og mange flere steder. Leveret til døren og med stort udvalg. Så bliver det ikke meget nemmere og når prisen desuden er lav, så er det jo fundet til de penge.

SHOPINK.dk

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Shopink.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar