tirsdag den 24. januar 2017

Snips of everyday life #4

Jeg introducerede dette koncept for et stykke tid siden efterhånden og så faldt den lidt til jorden fordi jeg enten blev for normal (tænker ikke helt det er tilfældet, men jeg skal da ikke kunne udelukke noget) eller også blev jeg for opslugt af datinglivet og jagten på kærligheden. Since that crashed and burned, here I am!

Jeg er sådan lidt sær og det er mine veninder også. I eksamensperioden når det desuden er forholdsvist sent om aftenen er hjernekapaciteten bare heller ikke på sit maksimum og nok heller ikke engang tæt på hvorfor nedenstående samtaler kan finde sted:


Jeg fik A+ for denne forklaring af min kære veninde. Det meste af det er bavl og Pocahontas delen er en del af en intern joke, den interne joke værende at gøre nar af mig selvfølgelig! I en brandert kort før jul gik Lonnie og jeg en tur og kom forbi kirken hvor der var lys i 'tårnet'. Jeg kommer straks med en fantastisk, men dog tvivlsom forklaring om, at det er da fordi Pocahontas er der oppe. Pocahontas og Quasimodo er vel lidt det samme? Hvis jeg er fuld er det i hvert fald svært at skelne af ukendte årsager. Jeg undskylder til alle Disney fans, men altså... Alkohol, ikke?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar