onsdag den 11. januar 2017

Julegaver anno 2016!

Jeg er ret sent ude, men dagene er korte så der er ikke meget lys at gøre godt med i hverdagen til at tage billeder og slet ikke hvis man i en længere periode er ude af døren mellem klokken 9 og 10 om morgenen fordi man skal til eksamenslæsning og så ikke er hjemme før mellem 17-18 stykker. Det er en ond og kedelig cirkel!

MEN! Nu fik jeg endelig taget et billede af mine julegaver og jeg har fået nogle rigtigt gode gaver hvis jeg selv skal sige det. Jeg var faktisk overrasket over mængden og der er nogle ting der ikke ses på billedet samt et par gaver jeg faktisk ikke har fået endnu, på grund af henholdsvis forsinkelse i posten og så dårlig kommunikation og planlægning mellem en veninde og jeg. 

Hvad der ikke ses på billedet er regnbukser og så et headset med katteører - lyden er overraskende god og så er de altså bare sjove. Der ses også et andet headset på billedet. I princippet var det ikke en julegave, men det var på massivt tilbud så jeg byttede noget skiundertøj hvor pengene så blev brugt til et godt tilskud til det. Revlon styling og tørrebørsten er også mega fed, for det tager vildt lang tid for mit tykke hår at lufttørre og med mit immunforsvar er det ikke videre fedt med vådt hår udenfor på denne årstid. Fik også en almindelig føntørrer som dog blev byttet da jeg ikke havde brug for begge dele.

Ellers ses der en JBL Flip 3 højttaler som har mega lækker lyd og fedt design, burt's bees produkter, en notesbog, de tre bøger i serien om Miss Peregrine's home for peculiar children (selvfølgelig på engelsk), bye bite, en sød lille bog om katte, en magnet og to halskæder. Jeg er virkeligt glad for alle mine gaver. Jeg elsker den halve 'best fucking bitches' halskæde og halskæden med fuglen og fugleburet - her har jeg forlænget kæden en smule med nogle små ringe da den havde sådan choker længde, men ih hvor jeg elsker den! Fantastiske gaver indeed og jeg er meget glad for dem alle :D

2 kommentarer: