fredag den 6. januar 2017

Helvedesugen er overstået!

Det har været en hård uge. Helt ude i ekstremerne og hold nu op hvor er jeg glad for det er overstået! Ugen er selvfølgelig ikke omme, men jeg skal ikke på universitetet i weekenden og det er jeg taknemmelig for.

Så hvorfor har ugen været så hård? Det er egentligt meget simpelt. 3 eksamener på 4 dage og jeg har været syg de sidste 5 dage, hvilket bestemt ikke gjorde det nemmere altså.

I går og i dag havde jeg en af mine mange Qwertees på. Denne var med Cheshire katten fra Alice in Wonderland med teksten 'We're all mad here'. Jeg synes på en eller anden måde det var virkeligt passende, for at der er så mange studerende på uni der hvert halve år udsætter sig for den her mængde stress det er da komplet bims, men det er altså også nødvendigt!

Efter eksamen i dag, som sluttede klokken 14, har jeg ikke lavet ret meget og har været virkeligt rart. Jeg tog en lur, for selvom jeg virkeligt har prøvet at sove op til eksamenerne er det virkeligt svært at falde i søvn med så meget stress og så mange bekymringer, desuden springer der formler rundt oppe i hovedet på mig konstant. Jeg har så også været ved at gøre lidt rent og rydde op for jeg har ladet det stå til et godt stykke tid nu, så her roder og var beskidt og havde en gigantisk opvask at tage mig af også. Jeg har endnu en eksamen onsdag som jeg skal læse op til, men det bliver i morgen og de kommende dage, for lige nu skal jeg også gerne prøve at blive rask og lidt afslapning var fortjent vil jeg mene. Jeg er SÅ irriterende at være til eksamen med når jeg snotter og hoster hele tiden. Åh hosten. Det er smertefuldt!

Nu er eksamenerne i Naturstofkemi og Farmakognosi, Analytisk spektroskopi og Fysiologi og farmakologi modul 1 overstået, den ene var så en reeksamen hvilket gjorde der var endnu mere pres på for mig. Så nu krydser jeg bare fingre for at jeg er bestået dem alle sammen, for jeg kan ikke gøre mere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar