lørdag den 24. december 2016

Jul i det lille hjem!

Den obligatoriske julehilsen er slået op på henholdsvis Facebook og Snapchat og jeg ville lige tjekke ind her også, så I kan se der fortsat er liv i mig, selvom jeg bliver lidt stille fra tid til anden!

Julen bliver fejret sammen med familien, det er nemlig tradition og en af dem jeg ikke ville være for uden for at være helt ærlig. Julen bliver fejret med to katte, en ovenpå og en nede i stuen - pt ved radiatoren, men hvis det bliver ligesom sidste år flytter han nok ned under træet for det er altså bare ret så hyggeligt når menneskerne danser rundt om det og det hele!

Charlie har fået 2 x Juleguf og Garfield har en sart mave så han må nøjes med en masse julenus og juleput. I går var noget af min mors mands familie her og i morgen er det julefrokost med min fars side af familien, så lidt travlt bliver det og lige i disse dage bliver læsningen altså også nedprioriteret!

Men glædelig jul til jer kære læsere! <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar