mandag den 5. december 2016

Haps, haps, haps - Aldrig mere snaps!

Det at det er blevet december betyder også det er ved at være årstid for julefrokoster og jeg selv deltog i én i går for mit fagråd på Universitetet og... Ja, det stak nok lidt af!

Alkohol er noget fanden har skabt for at lokke os i fordærv og på andendagen indså han at det der karma sgu egentligt kunne være fedt nok og opfandt derfor tømmermændene, men lærer vi af det? Næppe. Haps, haps, haps - aldrig mere snaps, indtil næste gang forstås.

Jeg var en af de der trælse personer der aldrig fik tømmermænd hvorfor jeg altid var super frisk dagen derpå hvor andre lagde med hovedet i lokummet og med drønende hovedpine. Desværre er jeg åbenbart ved at blive gammel, så der omkring hvor jeg fyldte 20 begyndte jeg altså at få tømmermænd og jeg er mildest talt ikke fan af det. Til gengæld står jeg op før fanden får sko på dagen efter stadigvæk og har det af skrald og skal nu ikke kun håndtere de moralske tømmermænd, men også de normale tømmermænd.

Men var det så det værd? Var det sjovt? JA! Jeg havde en pisse fed aften med en masse seje mennesker og var vel afsted i godt 10 timer og det var alt i alt mega fedt. Der var alt det gode - druk, mad, sang, dejlige mennesker og desuden pakkeleg og hvem er ikke fan af pakkeleg altså? Jeg kom hjem med bogen Unyttig Viden 1 og det er jeg ret meget fan af! Jeg har ikke mistet noget, bortset fra muligvis en smule af min værdighed, men det er også en af de normale følger af sådan en aften. Det var rigtigt skægt ellers og jeg havde min fine rockabilly dress på fra eBay - planen er der kommer et eBay indlæg i denne uge hvor denne vil kunne ses!

Søndag blev så tilbragt med tømmermænd, en gåtur i den friske luft for at mindske ubehaget, senere en lur og ellers med at se Luksusfælden på Viaplay samt gøre lidt rent da jeg igen var nogenlunde på toppen. Håber I havde en fantastisk weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar