lørdag den 17. december 2016

Esprit wishes!

Esprit udvider hele tiden deres sortiment og det er og bliver bare et af de brands jeg har en tillid til. Jeg forbinder mærket med kvalitet først og fremmest, hvilket er et af de absolut vigtigste udgangspunkter hvis man ønsker loyale kunder. Giver man kunderne en god oplevelse vender de tilbage og sådan er det altså bare. Det har Esprit gennemskuet hvorfor deres ting bare er i orden.

Fra tid til anden elsker jeg altså at gå ind på deres danske hjemmeside og savle lidt over de mange produkter og jeg bliver altid positivt overrasket - især hvis der er tilføjelserne til kategorierne. Smykker har ikke ligefrem været noget jeg har forbundet med Esprit, men det er det da nu, for der er kommet nogle lækre tilføjelser til denne kategori hvor jeg blandt andet fandt 'Wish' armbåndet som jeg synes var helt fantastisk, især her op til jul. Det er trods alt i julen du kan få dine ønsker opfyldt og ud over det er armbåndet bare så smukt og simpelt!

I home kategorien kan man også finde mange forskellige ting til utroligt overkommelige priser. Der gik højtid i den da jeg gik derind hvorfor pudebetrækket med peace, love og joy kom ind over også, for den er uden tvivl også perfekt til julen og så fandt jeg de fineste fyrfadsstager i et kobberlook til den overkommelige pris af 100 kroner for sættet. Det er virkeligt overkommeligt!

Jeg kunne blive ved med at finde ting derinde at ønske mig. Især kjolerne var jeg helt forelskede i, især fordi jeg fandt flere med lignende snit som dem vist nedenfor - snit som jeg personligt ved klæder mig! De tre nedenstående kjoler kunne jeg derfor godt tænke mig alle tre af altså.. Ville jo gerne have alt på collagen, men I ved hvad jeg mener! ;)

Striktrøjen er ligeledes i juleånd og jakken er bare fed og lidt anderledes altså. Clutchen var jeg utroligt overrasket over faktisk er mørkegrøn ifølge hjemmesiden, hvilket man godt nok fint kan se hvis man zoomer godt, men den er klart også mørk grøn og der er bare noget virkeligt fedt ved den og det at den rent faktisk er mørkegrøn gør den jo så bare det mere unik!

Hjemmesiden er helt klart et par klik værd for hold nu op hvor har de virkeligt mange lækre ting altså! Jeg kunne bestemt godt købe mig fattig derinde, men der skal selvfølgelig heller ikke det vilde til... ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar